Колоритно:Фестивал на цветовете 2015 пред столичната Арена Армеец


Колоритно:Фестивал на цветовете 2015 пред столичната Арена Армеец

4190

Едни от най-обичаните хип-хоп изпълнители на БългарияIce Cream, Спенс, The Top Stoppers, както и новата легенда в електронната музика Cooh vs Бalkansky са сред участниците в тазгодишното издание на популярния Фестивал на цветовете.

Дон Еди Казасян ще е водещ на събитието, което ще се състои на открито пред столичната зала "Арена Армеец" на 20 юни. За втора поредна година към колоритния хепънинг ще се присъедини и диджейският тандем от Белгия The Offenders.

Феновете на холи-традицията ще се вихрят на 16 декара площ. Организаторите на събитието, пресъздаващо индийския цветен празник, отново обещават много пъстри и емоционални изживявания.

Както MySound.bg писа, фиестата се проведе в София за първи път през миналата година, последвана от холи-празник и в Пловдив. Над 5 000 души се впуснаха в еднодневното цветно приключение и се насладиха на изпълненията на редица български и чуждестранни музикални артисти.
 
"Този фестивал е отлична възможност да се оцветя зелен и да вляза в ролята на Шрек. Мога дори да разуча някоя реплика от филма. Нали в крайна сметка идеята на фестивала е да се забавляваме", заявява Монти от Ice Cream.

The Top Stoppers е сред най-сериозните формации на българската алтърнатив рап сцена. Проектът отдавна спечели статут на градска легенда и успял да промени жаргона на поколението. За две години Wosh MC, Yoko, Piro и FeeL имат 6 сингъла и три видеа. Анимационният клип към песента "Летни нощи" достигна челни места в българските музикални радио и ТВ класации. Групата бе номинирана за Годишните музикални награди на БГ радио 2012 в категориите за най-добър клип, албум и дебют.

Псевдонимът Cooh, под който Иван Шопов издава и пуска разтърсващ дръм-ен-бейс, е първата музикална трансформация на артиста. Бalkansky е проектът, в който участва с Теодосий Спасов и Иво Христов, смайващ със специфичен саунд от дъбстеп и фолклорни мотиви. Магическото звучене на кавала на световнопризнатия Теодосий, съчетано с отнасящите бас и електроника на Иван Шопов, поднесени с красивата визуална обвивка на Иво Христов, превръщат Бalkansky в един от най-иновативните и успешни аудио-визуални проекти, създадени на родна сцена през последните няколко години.

Билети за най-шарения фестивал могат да се закупят в мрежата на Eventim в цялата странa на цена от 30 лв. Tорбичките с цветен прах се продават само на място.

Фейсбук страницата на Фестивала на цветовете:
www.facebook.com/HoliColourFestivalBulgaria

Фейсбук страницата на събитието:  
https://www.facebook.com/events/1563369583908392/

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички