Sevi ще ударят на Graham Harding Stage в афиша на британския фест Planet Rockstock
Нилза Коста за първи път в България. Афро-бразилската певица ще изнесе концерти в София, Пловдив и Велико Търново
Hauser (2 Cellos) с актуален албум на двата си концерта в Пловдив
Eufobia и Zima преди финландците Wolfheart на първия им самостоятелен концерт у нас
Джаз концерт по Мусоргски
От Хендел до Владигеров - джаз в класиката в Първо студио на БНР
Българското дуо Woomb открива концерта на португалската певица Maro със специален акустичен сет
P.I.F. с концерт-промоция "Приказката продължава"
Жените в ритъма на Балканите в Първо студио на БНР
Ветераните Past Redemption на нов дет/грайнд/ глас. Представят "Final Redemption" в столичния клуб "При Черепите"
Ясни всички групи за голямата сцена на Midalidare Rock In The Wine Valley 2024. Специален екран за финала на Европейското по футбол
hug or handshake пуснаха най-новия си сингъл "Waiting Till September", предстои премиерата му пред публика

Roxette са все по-близо


Roxette са все по-близо

3878

Както MySound.bg нееднократно писа, София ще бъде разтърсена от дългоочакваното шоу на Roxette на 17 юни, сряда.

Шведското супердуо пристига у нас по покана на "София Мюзик Ентърпрайсис" за специален концерт, зареден с много настроение и размазващи хитове, в зала "Арена Армеец" от 20.00 ч.

Българската публика ще се наслади на "It Must Have Been Love", "Joyride", "Listen Тo Your Heart", "Sleeping In My Car" и много други, а Мари Фредриксон и Пер Гесле обещават, че концертът ще бъде незабравим. София е една от спирките в тяхното ново турне, което се посреща със суперлативи във всяка държава. Очаква се то да приключи по времето, когато двамата ще празнуват 30-та си годишнина и поради тази причина е наречено "XXX – The 30th Anniversary Tour". Така се казва и двойната юбилейна антология, ознаменувала славната 30-годишнина на дуото, чиято премиера се състоя наскоро.

Техническата подготовка за спектакъла започва още от 15 юни, когато у нас ще пристигне сцената, както и цялото оборудване за осветлението и озвучаването. Мари и Пер ще имат самостоятелни и комфортни гримьорни, като в тях трябва да има много цветя. Освен това са поръчали плодове, особено държат на банани и прясно нарязан джинджифил. Изпълнителите са пожелали да опитат и качествено местно червено вино по време на престоя си у нас.

Входовете на зала "Арена Армеец" ще бъдат отворени в 18.30 ч. в деня на събитието. Поради очакваното натоварено движение по булевард "Цариградско шосе", където в момента продължават ремонтни дейности, съветваме феновете да дойдат по-рано с автомобилите си или да използват градския транспорт, препоръчаха организаторите. Родната формация Революция Z, която бе избрана лично от Roxette за подгряваща група, ще се качи на сцената в 20.00 ч. Мона Недева и компания ще представят с най-големите си хитове, както и специално подбрани кавъри, като изпълненията им ще продължат до 20.30 ч. Очаква се хедлайнърите да се появат в 21.00 ч., а шоуто им ще продължи около два часа.

Шведите пристигат у нас с частен самолет веднага след концерта си в Острава, Чехия, и ще бъдат на българска земя в ранните часове на 16 юни.

Ограничени количества билети за концерта на цени от 60 до 120 лв. все още могат да бъдат закупени от всички каси на "Тикетпро" в страната, както и онлайн на www.ticketpro.bg.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички