Black Label Society с ударна китарна доза на 26 юли


Black Label Society с ударна китарна доза на 26 юли

3573

Както MySound.bg нееднократно писа, уникалният китарист Zakk Wylde и групата му Black Label Society пристигат по покана на Loud Concerts за концерт в столичната зала "Универсиада" на 26 юли.

Началото на събитието е 20.00 ч. а вратите ще бъдат отворени в 18.30 часа. Преди Zakk Wylde и сие, за повишаване на градуса в залата ще се погрижат българската метъл фюжън формация Nameless Day Ritual и метъл бандата Odd Crew.

Билетите за концерта са в продажба в мрежата на Eventim (www.eventim.bg) и партньорите им в цялата страна - магазинитe Office 1 Superstore, OMV, Picadilly, "Техномаркет", "Технополис". Цената на пропуските е 45 лева, а в деня на концерта, както и на място на входа на зала "Универсиада", ще бъде 55 лева.

Турнето на Black Label Society в състав Zakk Wylde, John DeServio (бас, беквокали), Jeff Fabb (ударни) и Dario Lorina (бек вокали, ритъм китара) е в подкрепа на брилянтната им последна продукция "Catacombs Оf Тhe Black Vatican" и вече тече с пълна сила.  

В залата няма да се допуска внасянето на застрашаващи здравето опасни предмети. Забранено е също така внасянето на фотоапарати със сменяем обектив, професионални видео камери и други професионални записващи устройства.

Преди и по време на концерта ще бъдат обособени места, на които ще се предлага вода и бира.

Всички фенове под 18 години трябва да имат закупен билет и да бъдат съпроводени от придружител с попълнена декларация, която може да бъде свалена от сайта www.loudconcerts.com  или оттук (http://loudconcerts.bg/deklaraciia-za-pridruzhitel-loud-concerts). Тя може да бъде получена и от охраната на входа на залата. Документът трябва да бъде попълнен, подписан и представен на входа на "Универсиада", като няма нужда да бъде нотариално заверен.

Деца до 7-годишна възраст ще влизат на концерта безплатно, но с придружител и попълнена декларация.

Още от Рок


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички