Музика за нестандартни танци


Музика за нестандартни танци

4474

КАКВО: Концерт на най-младата формация на Брас асоциацияБрас асоциация комбо, тоест - малък музикален състав най-често в джаза.

Това е последната рожба на музикалните енергия и любопитство на тромпетиста Михаил Йосифов и тромбониста Велислав Стоянов. През есента на миналата година творческият дует, който в последните години често може да бъде посочен като "виновник" за многобройни брас и джаз проекти и събития, събра още петима изключителни джаз музиканта, с които в продължение на осем месеца радваше публиката на клуб Студио 5 всеки петък.

Резултатът: прилично количество безсънни петъци, още по-голямо количество щастливи лица и немирни ръце и крака, внушително количество изсвирени ноти и все по-богат репертоар. И, разбира се, един изключително добре сработен музикален отбор, в който всяка нота е на мястото си, а професионализмът и забавлението никога не се разделят. Което винаги си личи.

А, да, и първа авторска песен – "Искам да танцувам с теб" (музика Мишо Йосифов, текст – Вили Стоянов) (https:// soundcloud.com/  razzssociation/i-want-to-dance-with-you), която излезе от звукозаписното студио преди няколко дни. Както и желанието на музикантите от Брас асоциация комбо да споделят с повече хора радостта от това, което правят -  неуморно, с обич и ей с такива големи усмивки.

"Искам да танцувам с теб" е само една от авторските композиции, които  ще бъдат изпълнени на концерта на 25 септември, много от тях - за пръв път на живо. За първата си среща с публиката на голяма сцена формацията е подготвила богата програма от авторски композиции на Мишо Йосифов, Вили Стоянов и Милен Кукошаров, както и песни от различни жанрове, облечени в нестандартни брас аранжименти.

КОЙ: Брас асоциация комбо е в състав:

Михаил Йосифов  - тромпет, вокал
Велислав Стоянов – тромбон, вокал
Тодор Бакърджиев – тромпет, вокал
Милен Кукошаров – пиано
Димитър Карамфилов – бас
Георги Марков – барабани
Атанас Попов – перкусии

И със специалното участие на:

Венелин Георгиев – саксофон
Димитър Льолев – саксофон
Георги Стойков – тромпет
Владислав Мичев - тромбон

ЗАЩО:

1.    Защото обичате джаза
2.    Защото обичате духовата музика
3.    Защото обичате да танцувате
4.    Защото не умеете да танцувате
5.    Танците хич не ви интересуват, искате да слушате хубава музика на живо
6.    Защото сте почитател/ка на Мишо Йосифов? Още днес купувайте билета в такъв случай, малко след концерта Мишо тръгва на поредното турне с Pink Martini и ще липсва на родната музикална сцена около месец
7.    Или на Вили Стоянов?
8.    Защото не сте чували Мишо Йосифов и Вили Стоянов да пеят? Е, осмеляват се да го правят.
9.    Подкрепяте съвременната българска музика?
10.  Имате гости от чужбина и вече се чудите къде да ги заведете?

Всеки положителен отговор носи по 1 точка. При събрани повече от 0 точки, се запознайте с местата за продажба на билети.

КОГА:  25 септември, петък, 19.30 часа

КЪДЕ: Зала 3 на НДК

КАК: Срещу билет на цена 20 лв закупен от: Билетен Център на НДК или през мрежите на www.ticketportal.bg и www.ticketplus.bg.

Входът е свободен за почитателите на джаза, духовата музика и нестандартните танци на възраст до 10 години.  

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички