Б.Т.Р. и Христо Мутафчиев с акустичен концерт-спектакъл


Б.Т.Р. и Христо Мутафчиев с акустичен концерт-спектакъл

4113

На 2 септември в програмата на фестивала "Аполония" в Созопол ще се състои премиера на най-новия проект на Христо Мутафчиев и Б.Т.Р. – акустичен концерт – спектакъл със специални гости Мариана Попова и Александър ФилчевСанеца.

Начало: 21.00 ч. В проекта са включени песни от репертоара на Б.Т.Р., Мариана Попова, дуетната балада "Несбъдване", акустични версии на световни хитове и много смях в разговорите на бандата и Христо Мутафчиев.

Близки приятели, харизматичният актьор и момчетата от Б.Т.Р. близо десетилетие реализарат съвместни проекти на музикалната и театрална сцена. Първият им изключително успешен unplugged концерт "Христо Мутафчиев и приятели от Б.Т.Р." се състоя в афиша на "Варненско лято" 2008, последваха концерти в пловдивския летен театър, на "Аполония", десетки изяви в страната, участие на Христо Мутафчиев на Джулай Морнинг и много други. Актьорът се включи във видеоклиповете на бандата "Добро момче" и "Коледа".

Акустичният  концерт-спектакъл на "Аполония" ще бъде изпипан с безкомпромисна класа във всички компоненти  – музика, визия, шоу, звук, настроение, гости и динамика.

След успеха на последните си две шоута в летните театри на Варна и Бургас и само седмица след участието си в "Аполония",  бандата стартира есенни концерти.

Музикантите обещават двучасово шоу с популярните хитове и новите си сингли, плюс впечатляваща мултимедия на сцената в лятно кино "Септември", Стара Загора, на 9 септември.

Видео:                       

"Добро момче":

https://www.youtube.com/watch?v=02xeSf2GAMw&index=24&list= PLvxbq0pIrwPb08jodPDZTRRHkYq1BGUrv

"100 надежди" (концертно изпълнение):  

https://www.youtube.com/watch?v=PK0hpA4sErM
    

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички