Bedroom Premium открива сезона с обновен интериор и суперсаунд


Bedroom Premium открива сезона с обновен интериор и суперсаунд

4044

Bedroom Premium Club се е доказал многократно пред своите гости и продължава да работи в тази насока – да бъде лидер в клубния живот на София.

Популярното столично заведение амбициозно отваря врати за новия сезон с атрактивна програма от 23.00 ч. на 9 септемврил Част от нея са авангардно шоу, наситено с женска красота, предизвикателни костюми, високотехнологични ефекти и тематичните спектакли Fetish Night, White Devils, RockstaR, Future Heroes и Your Favorite Sin.

Част от изживяването е най-добрата озвучителна техника в света L-Acoustics, която ще заработи в именно в този клуб на на 9 септември. Легендарният физик д-р Кристиан Хайл, основател на бутиковата френска фирма L-Acoustics, създава набор от професионална озвучителна техника, която със своята уникалност и качество става неразделна част от турнетата и концертите на едни от най-популярните имена в музикалния шоубизнес.  Роби Уилямс, Мадона, Ъшър, Пинк, Джъстин Тимбърлейк, Депеш Мод и Давид Гета са само някои от световните знаменитости, доверили се на L-Acoustics за своите музикални шоуспектакли. На френския бранд също са заложили и някои от най-престижните клубове в света като Pacha ClubКан, Bamboo Маями, La FabrikЛезен, Франция, Jimmy’z D’Hiver Монте Карло и други.

Вероятността да срещнеш в Bedroom Premium Club световноизвестни личности е голяма! Специални гости на клуба ще бъдат актьорите Стивън Дорф и Били Зейн, руският топмодел Олеся Малинская, легендарният К1 боец Семи Шилт, бижутерът Фалаз Груоси, създател на марката Grisogono, и много други, анонсираха от управата на клуба.

Денят на откриването, или Week Long Opening Party (9 септември), ще премине под слогана "День победы" – иронично намигване към събитията в българската история отпреди седем десетилетия. Живакът на термометъра ще скочи нагоре, към върха на червеното, когато се появят Bedroom Premium Ladies. За тяхната визия се е погрижила дизайнерката Донка Боева, а за хореографията им – Галя от Сатен. Зад диджейския пулт ще се вихрят DJ Big D, FOXXY и 2 Lica MC.

Стартът на новия сезон в Bedroom Premium Club продължава на 10 септември с Ladies Night и DJ Gorro. На 11 септември идва ред на шоуто Sparling Sex Appeal с резидентите на клуба DJ Andrew и Dimo BG.

Week Long Opening Party ще завърши с представлението Your Favorite Sin и диджеите Mascota и D-Trax на 12 септември.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички