Радио N-JOY посреща учебната година с шумно парти в парка


Радио N-JOY посреща учебната година с шумно парти в парка

4018

Малко преди учениците да приемат новите предизвикателства на учебната година, радио N-JOY традиционно кани всички на купон с много музика, игри, забавление и страхотни награди.

Събитието ще се проведе на откритата лятна сцена в Борисовата градина от 11.00 ч. на 13 септември (неделя).

Сред любимите изпълнители от ефира на радио N-JOY, които ще пожелаят успех на учениците със страхотни хитове, са Дивна (на снимката), Дамян Попов, Dia и Вензи, като в програмата на събитието предстоят още изненади.

Страхотна музика и игри с награди очакват всички участници. Едно семейство, показало ентусиазъм и спортен дух, ще спечели уикенд в планината. Сред наградите са и обучение по английски език за цяла година, раници за училище, интересни книги, както и много вкусни изненади. Талантливи деца ще могат да направят събитието още по-цветно и весело като изпълнят песен, танц или покажат друг свой талант на голямата лятна сцена в парка. Цялото семейство ще може да се включи в игри и забавни предизвикателства с различни награди.

На 13 септември радио N-JOY обещава най-веселото изпращане на ваканцията и посрещане на новата учебна година. Празникът започва в 11.00 часа, а желаещите да се изявят на сцената могат да се запишат в 10.45 ч. в шатрата до сцената.

Големият празник е по инициатива на N-JOY със съдействието на oбщина София.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички