Виж кой спечели пропуск за концерта на Джо Сатриани


Виж кой спечели пропуск за концерта на Джо Сатриани

3459

Поредното издание на любимата ви рубрика "Спечели с MySouynd.bg" завърши.

Предложението и този път бе от нашите приятели Loud Concerts, организиращи концерта на Джо Сатриани (Joe Satriani), който ще свири за деветата годишнина на Z-Rock в зала 1 на НДК в София от 20.00 часа на 11 октомври.

Двама от вас получиха уникалния шанс да спечелят  за изявата на виртуозния китарист. Имената на късметлиите бяха изтеглени на принципа на томболата сред всички, дали правилен и навременен отговор на въпроса:

Как се нарича последият албум на Joe Satriani?

Вярното е: "Shockwave Supernova"

Честито на Делчо Радев и Ружа Пипкова.

"Очаквам с нетърпение концерта в София, защото това ще бъде като завръщане у дома", не крие рок легендата Джо Сатриани.

"Професор Сач", както наричат музиканта, ще пристигне в София след шоуто си в Будапеща. Изявата у нас е част от The Shockwave Tour.

В единственото телефонно интервю за България с Елена Розберг от радио Z-Rock, Сатриани сподели за своето алтер его на сцената, което го провокира да използва екстремни сценични ефекти като свиренето със зъби. Това е провокирало и създаването на хумористичния образ Shockwave Supernova, около който е изграден новия му албум.

Музикантът очаква с нетърпение концерта в София, защото това щяло да бъде като завръщане у дома заради сърдечната българска публика.

Всички, които носят музиката в живота си – учители, лекари, майки, бащи и деца – са сред учениците на Сатриани. Той се гордее с тях така, както се гордее с най-известните си ученици - Кърк Хамет, Стив Вай, Алекс Сколник, Чарли Хънтър и останалите успешни музиканти, с които е работил.
 
Преди Джо Сатриани на сцената в София ще забие многообещаващият китарист Дан Патлански, чийто последен диск от края на миналата година "Dear Silence Thieves" бе обявен за N 1 блус-рок албум в света от престижното издание Blues Rock Review, САЩ. През февруари 2014 Дан откри шоуто на Брус Спрингстийн в Йоханесбург пред 64 000 души. Патлански ще посети 10 страни като специален гост на 25 от концертите на Джо Сатриани.
 
Билетите за концерта на Джо Сатриани - в мрежата на Еventim (www.eventim.bg), магазините Office 1 Superstore, OMV, Picadilly на цени от 55 лева до 115 лева в зависимост от местоположението в залата.

В зала 1 на НДК няма да се допуска внасянето на застрашаващи здравето опасни предмети. Забранено е също така внасянето на фотоапарати със сменяем обектив, професионални видео камери и други професионални записващи устройства.

Всички фенове под 18 години трябва да имат закупен билет и да бъдат съпроводени от придружител с попълнена декларация. От сайта www.loudconcerts.com  или оттук (http://loudconcerts.bg/deklaraciia-za-pridruzhitel-loud-concerts) може да бъде свалена декларацията за придружител за концерта на Джо Сатриани. Тя може да бъде получена и от охраната на входа на зала 1 на НДК. Документът трябва да бъде попълнен, подписан и представен на входа на залата, като няма нужда да бъде нотариално заверен.

Деца до 7-годишна възраст ще влизат напълно безплатно - с придружител, попълнена декларация, но и без право на седящо място.

"Спечели с MySound.bg" ще продължи скоро!

Още от Рок


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички