Латино фиеста на Биг бенда на БНР с Калин Вельов и огнена кубинка


Латино фиеста на Биг бенда на БНР с Калин Вельов и огнена кубинка

4078

Биг бендът на Българското национално радио ще представи шеметна "Латино фиеста" от 19.00 часа на 23 октомври (петък).

В Първо студио на БНР градусът на настроението ще се нажежи под диригентството на Антони Дончев. За забавлението под завладяващите латино ритми - боса-нова, самба, ча-ча , салса, мамбо, бугало, голяма заслуга ще има и специалният гост - перкусионистът Калин Вельов. Огнената кубинка Ирения Васкес и вокалистът на Тумбаито Мартин Ташев също ще участват в концерта.

"За първи път ще се изявя с оркестър от такъв ранг", сподели в ефира на програма "Хоризонт" на БНР Ирения Васкес, която ще пее и ще свири на пиано. "Когато човек влезе в Първо студио, енергията му се променя и мисли само за прекрасни неща, защото те са много добри музиканти, а диригентът е феноменален. Калин Вельов, който ме доведе в България, също е чудесен музикант", допълни екзотичната изпълнителка (на снимката).

В горещата музикална есенна вечер ще прозвучат произведения на Чик Кърия, Хоакин Родриго, Мат Харис, Гордън Гуудуин, Мейнард Фъргюсън, Гари Линдзи, Давид Беноа, David Benoit, Ари Баросо, Джон Федчок, Бари Манилоу, Артуро Сандовал, Дизи Гилеспи, Атанас Бояджиев и Димитър Вълчев.

Билети - от касата в Рекламно-информационния център на БНР, булевард "Драган Цанков" № 4.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички