Electric PIE с видеопремиера на Мога ли?


Electric PIE с видеопремиера на Мога ли?

4348

Премиера на новия сингъл на Electric PIE "Мога ли?" предстои в Sofia Live Club от 20.00 ч. на 28 октомври (сряда).

Ясмин Исинов - композитор и пианист, Огнян Гърков-QJ - диджей и продуцент и Алис Инджеян - вокали излизат за едночасов лайв сет в компанията на Jared Catoor - китара, Цветан Чобанов - саксофон и клавишни, Радослав Тлазарев - Хари - бас и Младен Димитров (Mr Moon) - барабани, а и на специалните гости Desy (Phuture Shock, Sentimental Swingers) и Анна Янова-Катур.

Electric PIE ще изпълнят парчета от предстоящия си албум, който вече е почти готов, както и две песни с Desy, Ани и Джарет.

Режисьор на клипа към "Мога ли?" е Александър Михайлов. Видеото е заснето във Фабриката за градско изкуство. Определено модернистичният дизайн на мястото и креативните идеи, които Михайлов реализира в процес на снимките, придават на лентата своебразна мистичност и новаторство. Всичко това е допълнено с щипка актьорска хореография, която самите музиканти изпълняват. Без значение са дори разразилата се буря и съборените укрепления  - бандата  устоява на всички препятствия и успешно завършва снимачния процес.

Формацията няма никакви стилови ограничения. Музикантите са грууви, диско, софт, фънки, соул, дийп хаус... Смесването на идеи, експериментирането на живи инструменти, женски вокал и "луупнати" семпли са само част от тяхната творческа игра. И, въпреки огромната промяна на световния шоубизнес и свободното сваляне на цялата достъпна в мрежата музика, те обещават да създават актуални сингли и подготвят албум.

Входът за събитието е свободен.

Официален тийзър на "Мога ли?":

https://www.youtube.com/watch?v=c8kves4sEvE&feature=youtu.be

Официална страница на Electric PIE:

https://www.facebook.com/Electric-Pie-173478306031825/

Официален музикален канал на Electric PIE:

https://soundcloud.com/sound-solutions

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички