Наплив от малки певци за вокална група Радиодеца


Наплив от малки певци за вокална група Радиодеца

4766

Повече от 50 деца се явиха на прослушване за влизане в състава на вокална група Радио деца на Българското национално радио.

Интересът беше провокиран от популярността на най-малките изпълнители и значимостта на всички музикални състави на обществената медия като културен феномен.

"Всички дечица бяха много сладки и талантливи. Имаше и много мънички – на по 4 годинки, които пяха от сърце и душа. Попълнихме трите ни възрастови групи и сега ни чака упорита работа",  каза диригентката на групата Елина Тодорова.  От явилите се на прослушването певци 16 са одобрени и започват репетиции от следващата седмица с "ветераните".

Пеещите малчугани от Радио деца вече учат нови песни. Известните изпълнения от репертоара им пък имат нови аранжименти и ще звучат по различен начин.

На най-малките изпълнители им предстои участие в едно от съпътстващите събития на детския песенен конкурс "Евровизия" 2015. Те са избрани да изнесат концерт на летище София (Терминал 2) от 15.00 ч. на 17 ноември.

След това идва коледна изява с множество концерти и записи.

Най-вълнуващото събитие за малките певци на г-жа Тодорова ще е отбелязването на 25-годишнината от основаването на вокалната група този сезон.

Празникът ще е през пролетта на 2016.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички