Джъстин Бийбър отнесе пет европейски музикални награди от MTV


Джъстин Бийбър отнесе пет европейски музикални награди от MTV

4224

Джъстин Бийбър (Justin Bieber) си тръгна с пет европейски музикални награди от MTV след церемонията по раздаване на престижните отличия в Mediolanum Forum, Милано, на 25 октомври.

Ed Sheeran (най-добро изпълнение на живо и най-добро представяне на световната сцена) Nicki Minaj, One Direction, Rihanna (най-добра изпълнителка), Macklemore & Ryan Lewis и Taylor Swift (която получи цели 9 номинации),  също бяха удостоени с призове, за които гласуваха над половин милиард по света.
 
21-годишният канадец, който шумно представи хита си "What Do You Mean?", получи получи EMA за най-добър изпълнител, външност, изпълнител от Северна Америка на световната сцена, колаборация (за хита си със Skrillex и Diplo в "Where Are You Now?") и за най-верни почитатели. One Direction (най-добър поп изпълнител) останаха на второ място. Duran Duran получиха специалната новоучредена награда за видео визионери -Video Visionary Award.

"What Do You Mean?", чиято премиера се състоя по време на MTV Video Music Awards в Лос Анджелис на 30 август, е първо парче за Джъстин от 2010 и първи официален сингъл от новия албум на певеца, който ще излезе на музикалния пазар до края на годината. Във видеото канадецът споделя интимни ласки с модела Ксения Дели и сритва задните части на актьора Джон Легисамо.

С Video Visionary Award ще бъдат отличавани артистите с незабравими клипове. Уникалният ритъм и силното усещане на Duran Duran за визуално въздействие влияят не само на две поколения музиканти, но и продължават да обръщат света. Като един от най-добрите примери за новаторство, стилът им има неоспоримо влияние над музикалната история с добри попадения от зората на MTV до днес. "Не е съвпадение, че нашето израстване като група ставаше паралелно с това на MTV. Възникването на музикални клипове като способ да се повлияе на световната публика беше революционно за бизнеса. Ние приехме тази нова версия на кратките филмчета и се опитахме да я направим своя запазена марка. През годините имахме страхотни преживявания. Работили сме с някои от най-добрите режисьори, без чиято помощ нямаше да бъдем отличени с тази награда. Много сме горди, че я получаваме първи. Благодарим!", споделиха от лагера на знаменитата група, която издаде своя 14-ти студиен албум "Paper Gods" през септември, продуциран от Nile Rodgers, Mark Ronson, Josh Blair и Mr Hudson и със специалните гости Janelle Monáe, John Frusciante, Kiesza и Lindsay Lohan.

Водещи на галата бяха актрисата Ruby Rose и Ed Sheeran, които изиграха ролите на доброто момче и лошото момиче. Харизматичният поп изпълнител, който бе беше номиниран в пет категории след като спечели надпреварата за Best Male Artist миналата година, продължава да завладява света с музиката и чара си.

24-годишният британец е стъпил стабилно на земята, с неизчерпаемо чувство за хумор и страхотни песни, които го превърнаха в неоспорим фаворит. На церемонията той изпълни своя актуален сингъл "Lay It All On Me", записан със страхотните Rudimental

MTV EMA 2016 ще се състои в Ротердам.
 
Победителите:
 
Най-добра песен:
Taylor Swift feat. Kendrick Lamar - "Bad Blood"
 
Най-добър поп изпълнител:
One Direction
 
Най-добра поп изпълнителка:
Rihanna
 
Най-добър изпълнител:
Justin Bieber
 
Най-добър изпълнител на живо:
Ed Sheeran

Дебют:
Shawn Mendes
 
Най-добър видеоклип:
Macklemore & Ryan Lewis - "Downtown"

Виж церемонията на: http://tv.mtvema.com/video/playlists/e7c42500-7451-4d5a-8843-8279dd11d219/p71pr5#playlist/mgid:arc:video:mtvema.com:d2f06b85-7890-4f87-9d0f-09c9e034412f.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички