Супергрупата Les Animaux Sauvages открива за Midas Fall


Супергрупата Les Animaux Sauvages открива за Midas Fall

4196

Rawk'n'Roll с гордост съобщава, че Les Animaux Sauvages са специалните гости от българска страна, които ще подгреят концерта на Midas Fall.

Както е известно, британците ще свирят в B-Side на столичния клуб Mixtape 5 на 10 ноември.

Родната формация е всичко друго, но не и electro/minimal wave/post-punk проект, зад който стоят три от най-оригиналните личности в софийската музикална сцена - Сибила Серафим, Насо Русков и Ивайло СтоядиновЧарли. Тя е актриса, певица и пианистка, участвала в различни театрални, филмови и музикални приключения, а другите двама са познати от култовата банда Babyface Clan, както и от проекта си Imbeciles & Тhe Poison Umbrella. Триото е готово с дебютния си албум, в който има песни на английски, френски и немски, които ще прозвучат в клуб Mixtape 5.

Изявата на британската пост-рок банда е част от турнето, подкрепящо нейния последен албум "The Menagerie Inside". Гостите ще представят  нови композиции, както и парчета от предишните си издания.

През септември Midas Fall издадоха своя трети дългосвирещ албум - "The Menagerie Inside", мастериран от легендарния Ed Brooks, работил с групи като Pearl Jam, Death Cab For Cutie и Caspian. Дискът е посрещнат изключително добре от критика и фенове и показва логично развитие в музикалните търсения на групата.

Вратите ще отворят в 20.00 часа.

Билетите за концерта на Les Animaux Sauvages и Midas Fall ще се продават на входа на клуба по 15 лв.

Събитието във Facebook:

https://www.facebook.com/events/733280996804808

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички