Прея с първи самостоятелен концерт


Прея с първи самостоятелен концерт

4592

Прея сбъдна мечтата си за първи самостоятелен концерт, който ще се състои в столичния клуб "Терминал 1" на 19 ноември.

Изпълнителката на "Малките неща" ще бъде акомпанирана от Константин Ангелов (Ogi 23) (китара), Росен Ватев (барабани), Божидар Василев TromBobby (Southwick) (тробмон) и Евден Димитров (Funky Miracle, Jeremy?) (бас китара). Програмата им комбинира песните, с които Прея стана популярна, и кавърверсии на световни хитове, сред които "Crazy" (Seal), "Who’s That Girl" (Eve), "Hard Time" (John Legend) и други.
 "Емоцията преди концерта е толкова силна! Едновременно вълнение, малко страх, нетърпение и очакване да се случи. С музикантите работим от лятото по програмата и ето, че настъпи моментът тя да види бял свят. Каня всички фенове на музиката на живо на концерта, защото когато нещо се случва за първи път и е подготвяно толкова дълго време, то винаги носи неповторимо усещане както за нас, които сме на сцената, така и за публиката", споделя харизматичната певица.

Прея разкри малка част от това, което носи като изпълнител и артист при представянето на новата си песен "Всички наши места" наскро. Публиката приветства от акустичните варианти на "Нюанси", "Малките неща" и "Всички наши места". Историята на проекта започва преди няколко месеца, когато издателство "Ентусиаст" подарява на певицата един от първите екземпляри на романа "Всички наши места" от Дженифър Нивън на български език с идеята да работят заедно по създаване на песен към нея. "Най-голямото удовлетворение за мен ще бъде, ако с песента успея да ви провокирам да прочетете "Всички наши места", която освен че разказва една от най-красивите любовни истории – за чистата, неподправена и искрена любов на двама тийнейджъри, ни кара да осъзнаем абсолютно наложителната нужда да променим отношението си към младите хора, към тийнейджърите – да ги насърчаваме и подкрепяме, да бъдем близо до тях, да бъдем приятели и да се научим да разпознаваме техните нужди и проблеми. Не е далеч времето, в което аз самата бях тийнейджър и смятам, че нещата не са се променили особено. "Всички наши места" е не само прекрасна история за тийнейджъри, тя е урок за възрастни – родители, учители и всички останали", пояснява Прея.

Продуцентите на вокалистката от "Монте Мюзик" планират изключителният ѝ талант да излезе извън границите на страната ни и тя вече има първата си дата за концерт в Лондон. Певицата и нейните музиканти ще забият на сцената в  Club 100 в Лондон, където са пяли Пол Макартни, Би Би Кинг, The Who, Oasis, Rolling Stones и други, на 29 ноември.

Билети по 8 лв. в предварителна продажба и 10 лв. в деня на концерта се разпространяват в мрежата на "Ивентим".

Нашите сънародници в Лондон могат да се информират за подробности за събитието там от официалния профил на Прея във Facebook.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички