Куин с Адам Ламбърт на фронта у нас


Куин с Адам Ламбърт на фронта у нас

4866

Поколения меломани у нас са жадували да чуят вечните класики "Bohemian Rhapsody", "Somebody To Love", "I Want Тo Break Free" и "The Show Must Go On" на живо у нас.

След като приветства хитовете на Куин (Queen) като част от мюзикъла We Will Rock You през 2013, българската публика предстои да се срещне с легендарните британци Брайн Мей (Brian May) и Роджър Тейлър (Roger Taylor), които ще свирят на столичния стадион "Георги Аспарухов" от 20.00 ч. на 23 юни (четвъртък) 2016.    

Оригиналните членове на бандата ще представят младата звезда Адам Ламбърт  (Adam Lambert) в афиша на прочутия фестивал "Арена Музика". Това е една от специалните изненади за всички музикални фенове от организаторите "София Мюзик Ентърпрайсис"(СМЕ), когато компанията с над 500 организирани концерта ще отпразнува своя 25-годишен юбилей.

Билети за шоуто на цени от 70 до 140 лв. могат да бъдат закупени от всички каси на "Тикетпро" в страната, както и онлайн на www.ticketpro.bg след 10.00 ч. на 30 ноември, понеделник.

Куин:
Забележителен списък от  огромни продажби на албуми, грандиозни концерти, милиони фенове по света – всичко това поставя групата в Топ 10 за всички времена. Дори след трагичната загуба на уникалния талант Фреди Мъркюри (Freddie Mercury) преди 24 години, групата продължава да е една от най-великите в  рок и поп историята. Брайън Мей и Роджър Тейлър заедно с Aдам Ламбърт отбелязаха 40-та годишнина от създаването на историческия сингъл "Bohemian Rhapsody" на 31 октомври.

Адам Ламбърт:
Дебютният албум на Aдам Ламбърт "For Your Entertainment" спечели номинация за наградата Grammy в категорията за най-добър поп изпълнител, а песента му "Whataya Want From Me" се превърна в световен хит. Вторият албум "Trespassing" дебютира под N 1 в класациите на Billboard. Ламбърт издава дългочакания си трети албум диск "The Original High" това лято, който светкавично достига до N 3 в световните класации и продава над 2,5 милиона копия. Първият сингъл от проекта "Ghost Town" е слушан над 100 милиона пъти, а видеото към него е изгледано от над 37 милиона души по света. Певецът представи и новия си сингъл "Another Lonely Night" неотдавна.

Както MySound.bg писа, Куин и Адам се появиха заедно на една сцена по време на финала на предаването "Америкън Айдъл" (American Idol), където изпълнителят се изявява през 2009, а по-късно имаха съвместно участие на Европейските музикални награди на MTV. Ламбърт скоро се превърна в неразделна част от формацията, заставайки на нейния фронт за 67 успешни концерти и участия в телевизионни шоута през 2012 и 2013.

Куин и Адам Ламбърт предприеха изключително успешна обиколка във Великобритания през 2014. В края на годината изнасоха зрелищно шоу в Лондон пред 12 милиона зрители. В резултат в следващите 24 часа името на Ламбърт бе потърсено в Google от половин милион души във Великобритания. Този формат на бандата покори света с напълно с разпродадени концерти в 10 страни тази година. След края на турнето равносметката e: 67 напълно разпродадени шоута по света за по-малко от година. Положителните отзиви са красноречиви:

"Куин и Адам Ламбърт предоставят на публиката над два часа чисто музикално удоволствие, което оказва невероятно въздействие на всеки музикален фен, който има късмета да се наслади на шоуто им! Фреди може и да го няма, но той със сигурност би одобрил случващото се на сцената". (Brisbane Times)

"Разтърсиха ли ни? О, да" (New York Daily News).

Изключително горди сме, че такава велика група ще е хедлайнър на фестивала "Арена Музика", в който ще участват още български и чужди изпълнители", не крият организаторите.

Повече информация - на:
www.queenonline.com
    

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички