Дръм-ен-бейс в титанични размери за ЧРД на H.M.S.U.


Дръм-ен-бейс в титанични размери за ЧРД на H.M.S.U.

4169

Родната организация Hard Music Аnd Sounds United, или H.M.S.U., скоро ще навърши 17 години и държи да подчертае този факт с невиждан досега купон в трите зали на столичния парти център "4 км" на 23 януари.

Освен джедаите от крюто, в програмата е и микс на живо и 7 специални гости от бъдещето, което прави събитието много повече от поредното електронно парти. Става дума за артисти, издаващи продукция с марките Metalheadz и Eatbrain. Звукът и светлината ще засенчат спектакъла на Жан Мишел Жар в България, уверяват организаторите.

Промоционалните билети са разпродадени, а до 10 януари може да се сдобиете с пропуски на стойност 20 лв. от столичните магазини 4:20 Shop и BreakPoint, както и в разпространителската мрежа Eventim.bg. След това цената става 25 лв., в деня на събитието и на вход - 30 лв.

Eatbrain е лейбъл на унгарския продуцент Jade, който е сред законодателите на модерното дръм-ен-бейс звучене, познато като нюро фънк. Компанията издава артисти като Mefjus, Telekinesis, Teddy Killerz, Mindscape, Dabs и Chris.SU. Родните ценители на електронния саунд вече присъстваха на сетовете на  повечето от тях на предишни партита на H.M.S.U. Вероятно са виждали и обложките на плочите им, наситени с цвят и агресивни манга рисунки, а, ако не, със сигурност са попадали на продукциите на артистите в каталога на Eatbrain.

http://www.discogs.com/label/259216-Eat-Brain

Metalheadz няма нужда от представяне. Ако все пак се чудите за какъв метъл или хардкор става дума, нека да уточним - това е каталогът на Goldie, основан през 1994 и въвел понятието дръм-ен-бейс.

http://www.discogs.com/label/128-Metalheadz

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички