Jeremy? съпорт на Queen и Adam Lambert


Jeremy? съпорт на Queen и Adam Lambert

4291

Българската инди рок група Jeremy? бе избрана от Queen и Adam Lambert да подгрее публиката на концерта им у нас.

Както MySound.bg нееднократно писа, дългоочакваното шоу е на столичния стадион "Георги Аспарухов" от 20.00 ч. на 23 юни (четвъртък).
 
Така нашите момчета стават част и от фестивала "Арена: Музика". Но това няма да е единствното участие на Jeremy? на една сцена с великата група. Бандата ще я подгрява на изявите ѝ в Полша и Румъния.  

Благодарение усилията на "София Мюзик Ентърпрайсис" за първи път българска група има шанс за световна кариера. Нашите музиканти бяха одобрени от екипа на легендарната формация и лично от Brian May и Roger Taylor, а съвместните им участия ще дадат шанс родният състав да бъде забелязан от всички световни медии и водещи музикални продуценти. "За нас е добра новина, че Jeremy? ще има няколко съвместни изяви с велика група като Queenсподели Иван Несторов, изпълнителен директор на "София Мюзик Ентърпрайсис" – За първи път наша банда ще има подобна уникална възможност и съм сигурен, че това ще даде положителен ефект върху шоубизнеса в България като цяло".  

Jeremy? в състав Ерсин Мустафов (вокали, бас), Ташо Колев (китара), Росен Ватев (барабани) и Емилиян Бонев (бас) създава музика от 2013. Четиримата започват своя път от Каварна – техния роден град, и, следвайки мечтата си да правят своя музика, превземат европейските сцени към днешна дата. За изминалите няколко години Jeremy? се увърждават като едни от най-популярните и харесвани инди рок групи у нас. Песента "Fake Fruits" спечели одобрението на родните меломани и зае челни позиции в музикалните класации. Сингълът набира огромна популярност след като неговият клип е излъчен в ефира на MTV.

Квартетът може да се похвали и с участия в редица фестивали. През 2015 музикантите получават покана за изява в афиша на престижния The Great Escape в Брайтън, Великобритания. Групата се включва и в Rock For People в Чехия. През същата година бандата поема на изключително успешно минитурне в Европа със спирки в Прага, Берлин, Лондон, Базилдън, Ливърпул, Ейлсбъри и Дъблин.

В момента музикантите работят усилено по нов сингъл и дебютен албум.

Освен Jeremy?, в "Арена: Музика" ще вземат участие и други български и чужди артисти, които ще бъдат обявени допълнително.

Билетите за фестивала на цени от 70 до 140 лв. могат да бъдат закупени от всички каси на "Тикетпро" в страната, както и онлайн на www.ticketpro.bg.


Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички