Турнето на Мария Илиева в САЩ и Канада премина с голям успех


Турнето на Мария Илиева в САЩ и Канада премина с голям успех

4411

Мария Илиева се върна в България след триседмично турне в САЩ и Канада.

Осемте концерта на певицата отвъд океана пожънаха голям успех и донесоха покана за следващ гастрол в края на годината. Стотици фенове на Илиева успяха да се насладят на музиката ѝ в Тампа, Маями, Атланта, Чикаго, Сиатъл и Сан Франциско в САЩ, както и в Торонто и Монреал в Канада. Поканата за участие в Сиатъл идва спонтанно по време на турнето – след фурора, който първите няколко концерта предизвикват. Специален гост на него е посланикът на България в САЩ г-жа Елена Поптодорова.

Музикантите, с които Мария концертира, са Георги Янев (китара), Мартин Ташев (тромпет) и Mr Moon (програминг, синтезатор, перкусии). Класата и професионализма на изпълнителите не остават незабелязани нито от локалните организатори на концертите, които споделят огромното си удоволствие от работата с Мария Илиева, нито от феновете.

"Наслада за сетивата", "Благодаря за невероятното изживяване", "Този концерт със сигурност ще се запомни", "Чакаме те отново", "Размечтана и заредена съм от музиката и гласa ѝ", "Невероятна външна и вътрешна красота" са само малка част от коментарите, които присъствалите на концертите споделиха в социалните мрежи. Мария обещава скорошни нови срещи и включване на още градове в следващото турне.

Непосредствено сред завръщането на родна земя, феновете в България имат възможността да видят и чуят Мария Илиева и музикантите ѝ на 19 февруари в клуб Vogue, Пловдив, и във варненския Moda Bar следващия ден.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички