Поставят Рибарят и неговата душа и в Музикалния театър


Поставят Рибарят и неговата душа и в Музикалния театър

4324

"Рибарят и неговата душа" е новото заглавие в афиша на Музикалния театър.

Премиерата на най-успешното българско музикално-сценично произведение за 2015 по приказката на Оскар Уайлд в оригинален формат ще се състои тази сряда, 24 февруари.

"За мен ролята на русалката е сбъдната детска мечта. Още от ранна детка възраст обожавам "Малката русалка". През 2006 година имах невероятния шанс да я озвуча на български. Затова вярвам, че няма случайни неща, след като ми се обадиха да се включа в поп-операта отново в този образ! Ще бъде едно невероятно изживяване за всички!", споделя Веси Бонева.

Както MySound.bg вече писа, "Рибарят и неговата душа" обединява работата на симфоничен оркестър и поп-рок бенд, балет в неговите най-разнообразни форми, хор и солисти. В поп-операта участват над 100 артисти от различни сфери на изкуството, любими имена на българската публика. Актьорът Ненчо Балабанов се преобразява в ролята на Рибаря, Веси Бонева e Русалката, певицата Амалия Ненова - Душата, Мариана Попова - Магьосницата, Стефан Владимиров влиза в образа на Отеца, Димо Алексиев е Разказвачът, със специалното участие на Джони Илиев.

Почитателите на поп-оперното изкуство ще имат възможност да се насладят на 2 часа омагьосваща музика, завладяващи костюми и хореография. Сценографията е представена като триизмерна прожекция - симулация на декор и атмосфера, като са използвани техники като 3D мапинг, холограмни изображения, прожекции на иновативни повърхности и материи.

Повече за спектакъла - на официалния сайт на "Рибарят и неговата душа":

http://www.pop-opera.org

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички