Сборен концерт на артистите на Homeovoxmusic


Сборен концерт на артистите на Homeovoxmusic

4886

Концерт, организиран от музикалния инди лейбъл Homeovoxmusic, предстои в Sofia Live Club от 21.00 ч. тази сряда, 2 март.

Компанията събира някои от най-известните си изпълнители за съвместна изява във формат, който досега не са правили. За първи път певецът Miry (Мирян Костадинов), бандите Bears And Hunters, Jin Monic и Krekhaus Jam и музикалният проект Homeovox ще се качат последователно на една сцена. Различни като стил и звучене, те ще се обединят да представят своите известни парчета, новите си авторски песни и ще изсвирят някои кавъри на любими техни изпълнители. "Мечките", Miry и рок-ен-рол маниаците oт Jin Monic съвсем наскоро издадоха новите си сингли, които ще са част от бъдещите им албуми. А момчетата от последното попълнение в семейството на HomeovoxmusicKrekhaus Jam, работят по записите на дебютно им EP. Публиката ще има възможност да чуе и музикалния проект на Георги Георгиев (група Остава), който събира музиканти от различни български групи и чийто стил е интересна и въздействаща смесица от инди рок и електро.

Тепърва предстоят много изненади и интригуващи вести, обещаваме да  загатнем част от тях на събитието, известиха от лейбъла.

Homeovoxmusic е независима музикална компания за продуциране на съвременни български артисти. Неин създател е Георги Георгиев (Остава). Таргетът е млади и нови изпълнители, с които лейбълът работи за създаването на завършени продукти от тяхната авторска музика (сингли, EP, албуми, визия, видеоклипове). В проекта се включват и диджеи, музикални селектори със собствени сетове и миксове, поети и артисти с творческа позиция. Homeovoxmusic работи за адекватното промоутиране на своята продукция, позиционирайки я главно в интернет пространството, но също така има и дейно участие в медиите. Компанията организира концерти, пърформънси, музикални партита и събития.

Билети за концерта: 10 лв./ 12 лв.

Каси: Sofia Live Club, "Офис 1", "Техномаркет", "Технополис", "Пикадили", OMV, Usit Colours, "На тъмно", Metal Heaven, Билетен център НДК, "Арена Армеец", Orange Center, както и онлайн през сайта на Eventim.

Билети:
http://www.eventim.bg/bg/bileti/homeovoxmusic-live-sofia-club-424463/.

Събитието във Facebook:
https://www.facebook.com/events/998253900244626/.

За повече информация и контакти:
https://www.facebook.com/Homeovoxmusic

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички