Орлин Павлов изучава женската психология за образа на Мадона


Орлин Павлов изучава женската психология за образа на Мадона

4374

Парад на артисти, ефектен грим и костюми, световни хитове, изпълнени от български звезди – всичко това ще бъде част от втория концерт на "Като две капки вода" по Нова от 20.00 ч. в понеделник, 14 март.

Орлин Павлов ще влезе за първи път в образа на жена и то не коя да е, а самата Мадона. "Трудно ще бъде да вляза в образа на поп иконата и едновременно да танцувам и да пея!", коментира изпълнителят, Той допълва, че за подготовката му е помогнал и нашумелият филм "Момичето от Дания", чийто главен герой се превръща в жена. Колоритните Жоро Низамов и Светльо Христов на свой ред ще трябва да се претворят в екстравагантния дует на Бионсе и Лейди Гага. "Още когато чух задачата, разбрах, че няма да бъде никак лесно. На сцената трябва да струи истински сексапил освен всички останали елементи, които звезди като тези внасят в изпълнението", довери бившият ментор и настоящ участник, който има опит в разгадаването на персонажи.   

Джулия Бочева посети концерта на Остава в съботната вечер за финално вдъхновение преди втория лайв на "Като две капки вода". Актрисата и изпълнителка сподели, че е фен на групата и се надява да се справи успешно със специфичното звучене и меланхолията.

Феновете ще имат възможност да срещнат своята любима звезда от шоуто в нетрадиционно амплоа. Всяка седмица един от участниците ще се маскира като Happy персонал в някой от ресторантите на известната верига. Откриването на звездата носи на късметлията покана за един от концертите в шоуто.  

Роб Халфорд от Judas Priest ще бъде специален гост на вечерта.  А кой  се крие зад този образ, ще стане ясно довечера.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички