Прея по стъпките на Usher в Като две капки вода


Прея по стъпките на Usher в Като две капки вода

4880

Калин Врачански ще се превърне във вечния повелител на женските сърца – Елвис Пресли, в поредния епизод от новия сезон на "Като две капки вода", който ще бъде излъчен по Нова от 20.00 ч. този понеделник, 21 март.  

Популярният актьор не крие, че образът на Краля е истинско предизвикателство като стил на пеене и тембър на гласа, но за сметка на това изключително харесва парчето "Bossa Nova Baby", което преоткрива в "Като две капки вода". Българският секссимвол признава, че за по-малко от седмица вече няколко пъти е гледал филма Fun In Acapulco от 1963 с Елвис, чийто саундтрак е култовото парче, за да се вдъхнови и да влезе успешно в новия си образ.

Прея също е поставена пред поредното изпитание - да танцува с елементи от емблематичната сценична хореография на Usher. Момичето с ритъм в кръвта и любов към ар-ен-би музиката ще влезе в обувките на един от корифеите на черните ритми, като няма да пропусне нито един елемент от впечатляващия пърформънс. "Дори за един професионалист е предизвикателство да влезе в стила на Usher, който е изключително добър танцьор. Прея (на снимката) ще трябва да е в постоянен синхрон с танцьорите от Funky Monkeys", коментира хореографът на шоуто Алекс Енева, която допълва шеговито, че ще ѝ остави и време, в което да попее на сцената. Преслава ще се изправи пред сложна хореография с взривоопасните движения на Тина Търнър. Танците, които певицата намира за трудна задача, ще бъдат акцент в нейното ново превъплъщение.   

"Най-интересният образ в това шоу се падна на мен!", категорично заяви Георги Низамов за предстоящия образ на Софи Маринова. Жоро и неговата дуетна половинка ще представят популярната песен на поп-фолк изпълнителката и Слави Трифонов. Шоуменът добави, че познава Софи и се надява да успее да улови и най-дребните детайли от нейните изпълнения на сцената.

Кои участници ще се превърнат в повелители на преобразяванията и кой ще бъде победителят в новия лайв, ще стане ясно в ефира на Нова тази вечер.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички