Белослава и Графа с дует в новия албум на певицата


Белослава и Графа с дует в новия албум на певицата

5231

Първата обща песен на Белослава и Графа вече е факт.

Композицията "Сън" (музика и аранжимент на Живко Петров, текст Белослава, Бойко Щонов е режисьор на видеоклипа) e включена в новия - четвърти, студиен албум на певицата - "Красотата", чиято премиера предстои в зала 1 на НДК  навръх Лазаровден - преди Цветница (23 април), и в Бургаската опера на 25 април.

И двата концерта са с начален час 20.00 ч. Вокалистката ще бъде акомпанирана от Живко Петров, който е музикален продуцент на събитията и основен композитор на песните, както и Димитър Семов, Росен Захариев - Роко, Димитър Кармафилов и Елена Кокорска. Специално участие ще има и Печенката. А Влади Ампов - Графа ще бъде гост в зала 1, където двамата с Белослава ще изпълнят за първи път на живо съвместната си песен. "Ще бъдем ние - чисти, точни и ясни, без семпли и излишни взривове - доверява шармантната певица, обяснявайки, че, когато е на сцената с тези изпълнители, съумява да излезе от амплоато си на вокалистка и поглежда своя бенд с възхита отстрани.

Четири години след появата на "Когато има защо...", Слава ще зарадва почитателите с музика, в която е вложила своите лични послания, свързани с красотата на живота, времето и любовта, която ни променя и вдъхновява. По традиция текстовете на песните са на самата изпълнителка, а повечето от композициите са създадени от Живко Петров. Част от музиката е написана от Антони Рикев. Както е известно, предишният сингъл от "Красотата" е "Мама". Песента,  посветена на майката на певицата – актрисата Анета Сотирова, е дело на Рикев, който стои и зад нейния аранжимент. В пиесата звучи и вълшебният тромпет на Росен Захариев-Роко. Белослава е съавтор в парчето, а текстът ѝ към нега е откровена изповед. "Тази песен е вдъхновена и посветена на моята майка, безкрайна душа и брилянтна актриса - Анета Сотирова, благодарение на която аз дишам, живея и туптя в ритъма на музиката и в любовта на живота", споделя певицата.

"Красотата" е двоен диск, едната част е изцяло акустична. По време на изявите той ще се продава на специална цена. Акустичният сет е записан във "Винил студио" по време на репетиция преди 12 години. "Сега преоткрихме красотата му и затова - без каквито и да било редакции, го предоставям на почитателите", разкрива певицата.

Заедно с новия албум, отново ще бъде преиздаден и "Когато има защо...", чийто последен тираж беше изчерпан наскоро. До момента вокалистката е представила четири от песните, които са в новия ѝ диск – "Времето за мен си ти", "Няма", "Лятото зад ъгъла", както и едноименния сингъл.

Билети за 23 и 25 април - в мрежата на Eventim. За премиерата в зала 1 на НДК пропуски се продават и на касите в Билетния център на Двореца на културата, а за концерта в Бургас – и на касата на самата опера.

"Сън":
https://www.youtube.com/watch?v=CoZ45ztf5iA

Още - на Фейсбук страницата на Белослава:
https://www.facebook.com/Beloslava-353463978725

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички