Sevi ще ударят на Graham Harding Stage в афиша на британския фест Planet Rockstock
Нилза Коста за първи път в България. Афро-бразилската певица ще изнесе концерти в София, Пловдив и Велико Търново
Hauser (2 Cellos) с актуален албум на двата си концерта в Пловдив
Eufobia и Zima преди финландците Wolfheart на първия им самостоятелен концерт у нас
Джаз концерт по Мусоргски
От Хендел до Владигеров - джаз в класиката в Първо студио на БНР
Българското дуо Woomb открива концерта на португалската певица Maro със специален акустичен сет
P.I.F. с концерт-промоция "Приказката продължава"
Жените в ритъма на Балканите в Първо студио на БНР
Ветераните Past Redemption на нов дет/грайнд/ глас. Представят "Final Redemption" в столичния клуб "При Черепите"
Ясни всички групи за голямата сцена на Midalidare Rock In The Wine Valley 2024. Специален екран за финала на Европейското по футбол
hug or handshake пуснаха най-новия си сингъл "Waiting Till September", предстои премиерата му пред публика

Борис Солтарийски, Лео, Играта, Спенс и Кристо на Sofia Mezi


Борис Солтарийски, Лео, Играта, Спенс и Кристо на Sofia Mezi

5616

Борис Солтарийски, Лео, Играта, Спенс и Кристо също ще забавляват присъстващите на фестивала Sofia Mezi 2016 (5-8) май.

Както MySound.bg вече огласи, мащабната музикална, спортна и кулинарна програма за националния празник Гергьовден е в столичния Северен парк.
Дванадесетчасово ежедневно безплатно забавление очаква софиянци и гостите на столицата в кв. "Надежда". Над 200 участника в четиридневна музикална програма, ежедневна детска спортна академия на открито, втора детска сцена с петчасови концерти, работилници за скейтборд и анимация, танцови уъркшопи, лунапарк, бабъл футбол, пейнтбол с лъкове и над 1 000 награди са подготвили за децата организаторите на фестивала на балканската скара Sofia Mezi, в комбинация с турнири по табла и белот за по-възрастните, и мащабни концерти на Мирослав Илич, НФА Филип Кутев, Борис Солтарийски, Нели Петкова, Сакис Кукос, Лео, Играта, Спенс, Кристо и много други.

Децата ще могат да оцветят двуметрово пано на Свети Георги и ламята, както и да участват в най-мащабната снимка с именници, правена някога. Организаторите обещават бутилка вино и сокчета за всеки участвал в снимката. Музикалната програма за националния празник започва по обяд с рекордьорите на Гинес - 100 каба гайди, и включва НФА Филип Кутев, световните шампиони ансамбъл София 6, Нели Петкова и децата от музикално училище "Любомир Пипков".

"Първият ден ще предложи за първи път в България звезден бабъл футболен мач между отбора на сърцето в състав Лео, Играта, Румънеца и Енчев, Део, Спенс, Кристо и младежи от дом за деца, лишени от родителски грижи, който ще прерастне в тричасов концерт с кулминация в изпълнение на Борис Солтарийски", споделя водещият Енчев, който определя събитието като най-мащания безплатен фестивал в България.

8 май, неделя, ще започне с междуучилищни стрийтбол и мини футболни турнири за купата на Васил Манченко и ще завърши с двучасов концерт на легендарния сръбски изпълнител Мирослав Илич и оркестър Цариброд.

Огромен киноекран ще излъчва най-великите мачове в историята на българския футбол всяка вечер от осем часа, докато всеки ден в пет ще се провежда семейна щафета с големи награди.

Организатори на третото издание на фестивала са фондация "Румънеца и Енчев" в партньорство със Столична община, район "Надежда", район "Връбница" и музикална компания "Селект Мюзик Медиа".

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички