Култовите гърци Rotting Christ с нов албум на шоуто си в София


Култовите гърци Rotting Christ с нов албум на шоуто си в София

4709

Чисто нов албум ще представи култовата дарк метъл група Rotting Christ на концерта си у нас.

Както е известно, гърците ще свирят в голямата зала на столичния клуб Mixtape 5 от 20.00 ч. тази неделя, 15 май. Наред с класиките си дотук, атиняните ще представят и парчета от своя актуален диск "Rituals", чиято премиера се състоя през февруари. В събитието ще участват още сънародниците на хедлайнърите - Spider Kickers, и нашата група Eufobia.

"С "Rituals" гръцките спецове правят крачка напред в развитието си. Затегнете колани за едно завладяващо музикално пътешествие из древни култове и митологии, пораждащо разтърсващи емоции и разпалващо въображението.Това е метъл в неговата най-добра форма!", доверяват издателите на проекта от Season Of Mist.

Rotting Christ е една от чуждестранните банди, които българската публика няма да се насити да гледа на живо, припомнят организаторите Live & Loud. Родните фенове си спомнят паметния първи концерт на групата у нас през 1998-а, страшния втори в малкия клуб Satan в Бургас, следващия в "О!Шипка", четвъртия и т.н. Всичките все специални събития, които сближиха група и фенове до степен, в която идвайки тук, четиримата от Атина да се чувстват като у дома си.

Трябва да се отбележи, че Sakis Tolis и компания не са артисти, които омръзват  на публиката или се повтарят. Последният път, когато бандата свири у нас, бе пак по покана на Live & Loud, а концертът се състоя в клуб R.B.F., чийто капацитет от около 350-400 души беше изпълнен докрай.

Билети по 35 лв. - в касите на Eventim в цялата страна (Office 1, Technomarket, Technopolis, "Пикадили", OMV, Usit Colours, магазин "Яко", "На тъмно", Metal Heaven, "Фотосинтезис", каса 3 на НДК), както и онлайн на www.liveandloud.net, в деня на събитието ще се продават само на входа на клуба срещ 40 лв.

Facebook събитие:
https://www.facebook.com/events/1709423225937710/1722660051280694/

Още от Рок


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички