HippieLandia 2016 се разраства, ще се проведе в 2 нощи: 1 и 2 юли


HippieLandia 2016 се разраства, ще се проведе в 2 нощи: 1 и 2 юли

5304

Дългоочакваният HippieLandia Music Festival 2016 ще продължи две нощи и ще се състои на 1 и 2 юли, известиха организаторите на събитието EventEase.

Както е известно, то ще се проведе на две сцени в парка на летище София до Терминал 2.Освен вече обявените Gorgon City, Netsky, Gus Gus, Enei и HVOB, в парти маратона ще се включат Black Sun Empire, Dax J, Cooh & Аvigeya, Birben, Riddimbox и още няколко представители на световната сцена, които предстои да бъдат обявени.

Събитието, вдъхновенo от парти духа на Smirnoff, ще започне в 21.00 ч. и ще продължи много след изгрев слънце. Единствената промяна в програмата е появата на Netsky на 1 юли, вместо следващата вечер.

Всички предварително закупени билети за 2 юли ще важат и за 1 юли, без нужда от допълнителна презаверка или доплащане.

Дългоочакваният албум III на Netsky ще излезе на 20 май, а част от вече разпространените в онлайн пространството парчета загатват за креативната еволюция, която музиката му е преминала. Хитът му с Emeli Sande – "Thunder", както и "Work It Out", "Rio" и "Higher", носят съвременния дръм-ен-бейс полъх, който определя белгийския диджей като един от най-иновативните музикални продуценти от новото поколение.

Cooh и Авигея - Live Set (България)
Веднага след дръм-ен-бейс сеназцията Netsky на 1 юли предстои вълнуваща среща между Иван Шопов и фолклорната вокална група Авигея, която ще докосне феновете до магията на българската народна музика, смесена с електронните звуци от бъдещето, създавани на живо от Cooh.

Cooh & Аvigeya Live
Cooh Facebook
Аvigeya Soundcloud

Black Sun Empire (Холандия)
След космическите звуци на Cooh и Авигея ще излязат Black Sun Empire - още едни безспорни дръм-ен-бейс любимци на българската публика. Съвместната им продукция със State Оf Mind - "The Violent Five", излезе в началото на май и отново взриви всички почитатели на холандското трио. То обикаля най-грандизоните световни фестивали с неподправената си марка за иновативен дръм-ен-бейс. Холандците пристигат на 1 юли директно в парка на летище София в компанията на Multiplex MC, за да представят най-горещата продукция на лейбъла си BlackOut.

Black Sun Empire Facebook
Black Sun Empire YouTube


Dax J (Великобритания)
Втората сцена на HippieLandia на 1 юли ще бъде предоставена на британския техно диджей и продуцент Dax J. Иновативното техно звучене в неговата продукция се превърна в запазена марка за авторските му парчета. Те могат да бъдат чути в най-горещите моменти от сетовете на Dave Clarke, Ben Klock, Slam и Gary Beck. Популярното английско списание за електронна музика Mixmag отличава дебюта на Dax J "Shades Оf Black" като най-добър албум за октомври 2015. Продукцията на младия и талантлив артист достига 1-во място в класацията на Juno Records. Dax J има многобройни участия в едни от най-популярните фестивали и  култови клубове в Европа, сред които Berghain, Awakenings, Fabric, Reaktor и Glastonbury. HippieLandia Music Festival е повод за първото му гостуване в България, а заедно с него ще се изявят българските техно диджеи Riddim Box, Birben и JVDB.

Повече информация за тях - във фен страницата на HippieLandia Music Festival.

Dax J Facebook
Dax J Soundcloud


Двудневните билети за целия фестивал са в продажба на цена от 40 лв., еднодневните (за 1 или 2 юли) са на цена от 32 лв.

Пропуски:

Електронен/HomeTicket билет директно чрез линк:

http://www.ticketportal.bg/search2.asp?ID=43678&ID_Objekt=425148

Стандартни билети: в мрежата на Ticketportal.bg в цялата страна - бензиностанции OMV, книжарници Booktrading, магазини "Пикадили", магазини "На тъмно", Билетен център на НДК, билетна каса в зала "Арена Армеец" и други.

Събитието във Фейсбук:

https://www.facebook.com/events/589569871191510

Повече информация и въпроси свързани с билетите - на: +359886333367

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички