Секс и любов с Енрике Иглесиас в София. Bailando


Секс и любов с Енрике Иглесиас в София. Bailando

4619

(Полу)работна събота, 14 май...

Променливо време, много дъжд… Целият ден не обещава нищо добро. Или поне за тези, които няма да се срещнат с краля на романтиката – Енрике Иглесиас, тази вечер. Това e третото му посещение в България и вторият шанс, както самият той го нарече, да докаже, че като публика заслужаваме най-доброто. Интересно: винаги, когато Енрике се среща лично с публиката в София, вали. Дали е случайно? Или това е предвещание за многото любов и сълзи, които предстои да залеят столичната "Арена Армеец" на 14 май.

Час и половина преди началото залата е наполовина пълна. При предишната си среща с нас, Енрике закъсня повече от час, за което се извини. Но тогава всичко изглеждаше прекалено забързано и като че ли нямахме време да усетим и да се насладим на неговото шоу. Сега обаче публиката е подготвена, някои хора са чакали търпеливо почти половин година за тази среща. От декември до днес. Но заради многото желаещи да го чуят и видят на живо, беше определена още една дата. Сега без диджей, запълващ паузата до началото на концерта. Радиоводещите от NRJ - страхотен медиен партньор, излъчващ събитието директно в ефира и празнуващ 10-тата си годишнина, се справиха прекрасно с тази задача. Всички чакаха търпеливо, защото знаеха, че нейде в недрата на залата организаторите вече щедро черпеха с произведения от Енрике фенките, благословени да се срещнат лично с най-желания любовник.

Залата е препълнена с жени от 5 до 105 години. Голяма част от тях помнят испаноезичните хитове на музиканта от моминските си вечеринки, други припяват там, където са сигурни в текста, а някои нямаха представа откъде се е появил сексапилният младеж, който брилянтно владее сцената. Смесицата на мотиви от легендарни рок и поп парчета плавно преминаваха ту в "I Like How It Feels", ту в "Ring My Bells", за останалата част от сетивата ни бяха подготвени сценични ефекти от всякакъв характер. Впечатляващо лазерно шоу, танцьори и  артистична заигравка на Енрике с публиката.

Както вече стана известно, млад мъж предложи брак на приятелката си по време на концерта, организиран от "Арт БГ". Испанската попзвезда видя плаката на Иван сред публиката с надпис: "Енрике, моля те, помогни ми да предложа брак на приятелката си". Обикновено момче от Пловдив, според някои. Помоему, романтик до мозъка на костите си. Певецът качи Иван и Нели на сцената и побърза да подчертае, че това не е репетирано. Пред пълната зала тя каза "Да!" на своята половинка, а след това тримата заедно изпяха на класическото парче на Бени Кинг "Stand By Me".

Младият Иглесиас затвърди романтичния си имидж, споделяйки с множеството личната си любовна драма. Въпреки че не желае да се жени, той сподели, че е много влюбен в приятелката си Анна Курникова, с която се раздели за кратко преди седем години. Подобно на всеки изпълнител от този ранг, за да докаже своята любов, изля емоциите в "Loco", която прочувствено изпя и за публиката у нас . След това отново заваляха конфети и сутиени, а много голяма част от бельото по сцената бе върнато на собственичките с обещание за любов. Но по-късно. Сетне Енрике постъпи като истински мъж – изчезна. Появи се миг по-късно в интимното пространство на специално предвидена за целта малка сцена, за да изпее "Hero". Облечен съвсем неглиже - дънки, ти-шърт, неизменната бейзболна шапка и суит-шърт. Подобно на предишния път ни попита дали сме на работа утре, и може би защото  следващия ден бе неделя, подаде микрофона на перкусиониста Гилмар Гимес, който ни зарадва с "Bailando". С думите: "България, ти заслужаваш най-доброто", Иглесиас се раздели с нас, а ние си тръгнахме предоволни и изпълнени с възхищение от него и изумителните му музиканти.

Събитието бе част от световното турне на певеца "Секс и любов". Прочутият гост обаче не успя да се измъкне от хотела си, след като се прибра от концерта. Екзалтирани фенки бяха окупирали фоайето и звездата нямаше как да се озове на планираното афтърпарти в La Cubanita, където го очакваха много почитателки, подаръци и вкусно средиземноморско меню. Певецът обаче предпочете да си спести повече емоции същата вечер и да си почине от еуфорията. Но неговата музикантска компания неуморно продължи купона и не слезе от латино вълната до сутринта, откликвайки на поканата за официалното афтърпарти. Дясната ръка на Енрике - перкусионистът Гилмар Гомес, буквално се гмурна в тъплата от почитателки на латино фиестата и с удоволствие се възползва от вниманието на сексапилните дами.

Лично му бяха връчени и подаръците с посланията към Иглесиас, а той обеща да му ги предаде.

Сетлист:

Intro /I'm А Freak
I Like How It Feels
Heartbeat
Bailamos
Ring My Bells
Loco
Stand By Me (Ben E. King cover)
Takin' Back My Love
Be With You
Escape/Levels (Avicii cover)
Tired Of Being Sorry
Tonight (I'm Lovin' You)
Hero
El perdón
Bailando
I Like It

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички