Pyogenesis хедлайн на Sеa Of Black Festival 2016


Pyogenesis хедлайн на Sеa Of Black Festival 2016

5072

Архитектите на супертежкия готик рок и стиймпънк - Pyogenesis, ще ударят хедлайн на Sеa Of Black Festival.

Тазгодишното издание ще се проведе в бургаския летен театър на традиционната вече дата - 6 август, при вход свободен.

Създадена в Германия през 1991, Pyogenesis минава през доста различни стилове и влияния - от мелодичен дет метъл и готик до пънк рок. През годините тя записва няколко значими албума и свири в различни точки на земното кълбо, участвайки в някои от най-големите световни фестивали - Wacken Open Air, Rock Am Ring, Rock In Park, Summer Breeze Open Air. Групата гостува и у нас през 1999, като свири пред повече от 10 000 души на открито в София, припомнят организаторите Вlack Flag.

След дълга почивка музикантите се завърнаха с нов албум през 2015. Издържан в стилистиката на авангардия стиймпънк, "A Century In The Curse Of Time" бързо покорява европейските чартове. Хитове от него, както и от целия период на формацията, ще прозвучат от сцената на Sеa Of Black Festival. Гостите пристигат в България директно от главната сцена на Wacken Open Air да зарадват родните фенове с двучасов сет.

Общо девет са групите, които ще вземат участие в Sea Of Black Festival 2016. Това са варненските Terravore и Day Of Execution, младите надежди 8 m/s от Хасково, ветераните Алкофилия и Карцер от Бургас, като вторите се събират специално за случая, гостите от Италия Desecrate, софийските банди Eufobia и Khanъ които спечелиха участието си на W.O.A. Battle Of The Bands.

Sеa Of Black Festival 2016 ще се проведе със съдействието на община Бургас.

Pyogenesis - "Steam Paves Its Way (The Machine)" (2015):

https://www.youtube.com/watch?v=b-vaXUHGS7c

Още от Рок


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички