Плажът на Варвара дом на електронна фиеста за четири дни


Плажът на Варвара дом на електронна фиеста за четири дни

5344

Първото издание на Bass Sea Festival ще се състои на приказния плаж на Варвара от 4 до 7 август.

За четиридневното парти пристигат специални гости от Англия, сред които световноизвестните диджеи Grooverider и Rough Tempo (на снимката), които ще се извят в компанията на Dushi, KRS Skills и Soul Savas. Нашата сцена ще бъде представена от дуото High Roll, прогресиращия в Европа и света търновец L33 и водещите артисти на Hard Music Аnd Sounds United. Дневната програма е подготвена от авангардния колектив Mirizma и ще включва фънк, дъбстеп и ликуид дръм-ен-бейс.

Организаторите са запазили лодка за boat party. В продължение на три часа по залез слънце 40 от феновете ще могат да слушат музика, да танцуват и да се радват на красотата на бреговете на Царево, Варвара и Ахтопол. Събитието е съвместна продукция на британския лейбъл Formation Records и екипа на Hard Music Аnd Sounds United. Цената е 35 лв. за всички дни и 20 лв. на вечер. Дневната част ще бъде безплатна.

Плажът на Варвара е добре пазена тайна, морски рай, запазил своя непринуден черноморски чар. Единственото заведение, опериращо на плажа, е небезизвестният бар Wakeup, който тази година ще приветства два фестивала, единият от които Bass Sea Festival. Името е игра на думи - от Black Sea и Bass Festival и описва тематичната насоченост на музиката, а именно - в жанровете дръм-ен-бейс, текстеп, джънгъл и дъбстеп.

Bass Sea Festival 2016, за който MySound.bg вече извести, съвсем не е първото събитие по Черноморието, но е първият четиридневен фестивал с марка HMSU.

Билетите са в продажба в мрежата на "Евентим" на цена от 35 лв. за четирите дни и 20 лв. за една вечер. На място пропуските ще струват 40.00 лв. за четирите дни, а цената на партито с лодка - 40 лв. с включена консумация.

Страница на събитието във Фейсбук:

https://www.facebook.com/events/621051978047778

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички