Тъмносиньо: Искрено и лично от Славин Славчев


Тъмносиньо: Искрено и лично от Славин Славчев

4703

Новият проект на Славин, чиято премиера е на 12 август,  носи заглавието "Тъмносиньо" и почерка на самия изпълнител.

По композицията той е работил с един от най-близките си хора – д-р Милослав Петров, клавирист в групата, на която Славин е бил фронтмен преди началото на самостоятелната си кариера. За текста победителят в третия сезон на X Factor е черпил вдъхновение от личните си преживявания.

"Тъмносиньо" е песен, в която с един от най-добрите ми приятели разляхме силни емоции и това я прави особено специална за мен. С Милослав имаме сходни истории, той също се припозна в думите, които написах. Удоволствие беше да работя и с DJ Bor4e, който направи страхотен аранжимент на парчето", разказва Славин. За саунд дизайна на песента изпълнителят и продуцентите му от "Вирджиния Рекърдс" се довериха на шведския хитмейкър Ollipop, и автор на хитовете "Стъпка напред" на Михаела Маринова и "Избран" на Невена Пейкова.

Артистът буквално е оставил следите си и във видеото, заснето от режисьора Васил Стефанов. В него му партнира актрисата Елизабет Марангозова, а за динамичните сцени с паркур - Делян Димитров, двукратен световен шампион в дисциплината, която Славин е практикувал преди години. За да влезе в ролята на преследвания, му се е наложило да премине през специална подготовка и упорити тренировки преди снимките на видеото.

Визиите на артистите в "Тъмносиньо" са дело на гримьора Слав и стилиста Силвия Маркова, която е избрала за клипа модели от колекциите на Massive by Block, Adima, Kamerans и Jack&Jones.

Снимка: "Вирджиния Рекърдс"/Кристиан Минчев YouTubehttps://www.youtube.com/watch?v=It46QLLSrw0  
VBOX7 http://vbox7.com/play:9fcbd54067

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички