Последни подробности за годишнината на Остава


Последни подробности за годишнината на Остава

4761

Прочутата българска група Остава събира приятели и фенове да отбележат по традиционен начин нейната годишнина за пореден път.

Бандата навършва 24, а събитието е в клуб "Маймунарника" на 30 август, вторник. Инди-рок формацията Macrophone е поканена да бъде специален гост на Свилен Ноев и Ко. и ще открие с 30-минутен сет в 20.00 часа, а вратите на клуба отварят в 19.00 ч. Остава пък са подготвили двучасов репертоар, илюстриращ дългата и богата история на групата. Нейният състав ще бъде допълнен още от Димитър Семов (барабани и перкусии), Михаил Шишков (педъл стийл китара и пиано) и Мартин Стоянов (клавишни). Самата сцена на клуб "Маймунарика" ще бъде надградена конкретно за повода с по-мощен саунд и осветление, а пропусквателният режим ще бъде съобразен с очакваната висока посещаемост.

Билети за "24 години Остава" се предлагат в мрежата на Eventim.bg на цени от 12 лв. в предварителна продажба и 16 лв. на самата дата и на място. Каси: "Маймунарника", щанд Eventim - ул. "6-ти септември", щанд Eventim - The Mall, Office 1 Superstore, OMV, Orange Center, Orange.bg, Usit Colours, Билетен център НДК, "Български пощи", "Вастелс България", каса "Арена Армеец", "Технополис", Duende Travel София, книжарница "Бард", книжарница "На спирката", както и онлайн през сайта на компанията. Влизането и излизането в клуба по време на събитието става еднократно. Деца под 10 години се допускат безплатно в присъствието на родител.

Според данните към момента, интересът е особено силен, поради което организаторите препоръчват предварителното закупуване на билети.

Остава: "Дали си ти" (official video):
https://www.youtube.com/watch?v=OOYkqmQgGxI

Macrophone - "Clap, Clap":
https://www.youtube.com/watch?v=Wzok3U5dcO0

Линк към събитието във Фейсбук:
"Остава - концерт 24 години"

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички