Яко блус и наливни мелодии от Ирландия в Тънка червена линия


Яко блус и наливни мелодии от Ирландия в Тънка червена линия

4854

Поредното интригуващо блус и блус-рок събиране предстои в столичния клуб "Тънка червена линия" този вторник, 13 септември.

Вечерта ще премине под ескорта на Tony (RockAtive, Sugar DJ's) с музиката на гигантите Gary Clarck Jr., Mattew Mayfeld, Citizen Cope, John Mayer, Johny Lang, Joss Stone, Beth Hart, Richie Kоtzen и други. Ще полеем блусарията с много шотове, уиски и бира, заповядайте, приканиха от управата на популярното столично заведение.

На първия учебен ден ще се завърнем към "добрите стари времена", когато всяко парче ни вдъхновяваше да бродим из улиците с уокмени и тихичко (а и не само) да си бунтарстваме на воля. Та, олдскуул учителката Пинг-Понг Галя ще покаже на новите кучета стари номера. Имената на главните заподозрени, които ще прозвучат в рок-бара на 15 септември , са запазени в тайна, но със сигурност ще има много мощни вокали, китарен звук и яки барабани.

Събота, 17 септември, е дата, на която да развеселим душите с много ирландска музика и танци, а зад пулта ще застане отново Tony (RockAtive, Sugar DJ's).  Част от изпълнителите, които са в неговия плейлист, са: Dropkick Murphys, Flogging Molly, The Rumjacks, Paddy And The Rats и други.

Всички тематични партита са с начало 21.00 ч. при вход свободен.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички