Katatonia с нов албум на шоуто в Пловдив


Katatonia с нов албум на шоуто в Пловдив

4863

Парчета от своя нов албум - "The Fall Оf Hearts", ще представи култовата шведска формация ще Katatonia концерта си в пловдивския античен театър.

Както е известно, бандата ще свири в шестото издание на музикалния форум Sounds of The Ages от 20.00 ч. на 22 септември по покана на "Тангра Мега Рок".

В първата част от шоуто шведите ще се изявят заедно с оркестъра на Държавна опера Пловдив, отново под ръководството на диригента-звезда Левон Манукян. Това ще бъдат всички песни от албума "The Great Cold Distance" по повод 10-ата годишнина от неговото излизане.

Във втората част на концерта бандата ще е сама и ще представи парчета от проекта "The Fall Of Hearts", издаден в каталога на Peaceville на 20 май; както и още перли от своята дискография. Съотношението на български фенове спрямо гости от чужбина ще бъде почти 50 на 50, като се очакват и зрители от Великобритания, Германия, Франция, Холандия, Испания, Полша, Италия, Унгария и други, поясняват организаторите.

Билети за концерта на Katatonia с цена 40 лв. (регулярни) и 65 лв. (golden circle) - в системата на www.Eventim.bg., в деня на шоуто ще бъдат съответно 50 лв. и 75 лв.

Деца до 7 години влизат без билет, но трябва да стоят в родителите си.

Още от Рок


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички