Брайън Адамс изпрати огромна кухня от САЩ за концерта си у нас


Брайън Адамс изпрати огромна кухня от САЩ за концерта си у нас

4627

Брайън Адамс пристига с луксозна мобилна кухня и личен шеф-готвач за концерта си у нас.

Както MySound.bg вече писа, Best Of шоуто на канадската рок легенда е в столичната зала "Арена Армеец" на 11 октомври. По време на престоя си в България изпълнителят на хита "Everything I Do (I Do It For You)" ще похапва единствено вегетариански ястия. Любимецът на поколения фенове е известен активист за правата на животните и е на строга вегетарианска диета. Брайън Адамс идва с 12 тира техника и огромен екип от най-добрите професионалисти. Именно в един от тировете ще бъде обособена мобилната VIP кухня, изградена с модерно оборудване,  съобразено с последните енергоспестяващи и природосъобразни тенденции. В подвижното гурме помещение, топготвачът на звездата ще приготвя здравословни менюта за Брайън и екипа му по време на престоя им в София.

Концертът у нас е част от турнето Get Up, с което музикантът вече покори Европа, САЩ и Канада. Шоуто на Адамс се завръща отново на Стария континент с гостуване на 1 октомври в Люксембург. Критиците определят обиколката като най-успешната в кариерата му. Eмблематичният рокаджия издаде своя актуален студиен албум "Get Up" през 2015. Дискът включва общо 13 композиции, от които 9 нови парчета, плюс 4 акустични версии на част от песните. Изданието е продуцирано от Джеф Лин от Electric Light Orchestra, работил през кариерата си заедно с величия като The Beatles, Пол Макартни, Ранди Нюман, Том Пети и още много други. "Get Up" е записан съвместно и с дългоодишния творчески партньор на Брайън - Джим Валанс, отговорен за много от класическите хитове на канадския певец, сред които "Heaven", "Summer Оf '69", "Run To You" и други.

Билетите за концерта в "Арена Армеец" на цени от 60 лв. до 120 лв.  могат да бъдат закупени от мрежата на Eventim в цялата страна, както и онлайн ТУК.

Актуална информация може да намерите на Bryan Adams at Arena Armeec Sofia - Official Event.

Организатори на събитието са Moko Solution и NuCoast.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички