Наздраве! За 4-тия рожден ден на класацията НОВО 10+2


Наздраве! За 4-тия рожден ден на класацията НОВО 10+2

6131

Класацията за независими български изпълнители "НОВО 10+2", излъчваща се по БНТ 2 и БНТ Свят, ще отбележи своите 4 години в ефир с голямо парти в столичния клуб ARTarea от 19.30 часа на 1 ноември (вторник).

Екипът на предаването с водещ Васко Громков и продуцент Ивайло Огнянов, както винаги, е поканил всички изпълнители, взели участие със свои видеоклипове в чарта от премиерата му 27 октомври 2012 до днес. Сред гостите, освен музикантите, ще са и популярни водещи, диджеи, журналисти и промоутъри.

В официалната част с по едно свое изпълнение на живо ще се включат: Теди Кацарова, Дичо, Иван Димов (Shilton), група Атлас, Наско Ди Стефано (7ЕДЕМ), IMP, Sr. Martini, Gerata, Мел Плачкова, СкандаУ, Стелиян Донев (STELLko), Diyah, проект Кавър (Djane Monique & Gabriela PartoFsky), дуото Silent City, трио Outhentic, No More Many More и най-младият победител в историята на класацията "НОВО 10+2", 12-годишния Зейд Захер, оглавил чарта през януари 2016 заедно с Елица Тодорова.

Друга обявена изненада е, че мистериозния проект Blue-Eyed-Soul, който от 4 месеца лансира версии на едноименен сингъл, ще бъде разкрит по време на събитието. За тази цел от САЩ пристига една истинска поп легенда (The Mystery International Artist) да обясни всички тайни около проекта и истина ли са слуховете, че китарното соло в това парче е изсвирено от самия Принс, малко преди да умре.

За музиката на партито ще се грижи (за пореден път) djsupermax (Ники Русиновски), който тази година ще заложи основно на фънки ритми в сетовете си.

"НОВО 10+2" с автор и водещ Васко Громков и режисьор Константин Младенов е на екран по БНТ 2 и БНТ Свят от октомври 2012, като от тогава едночасовата класация не е спирала никога за почивка. Чартът няма претенции за официална класация на България в областта на модерната музика, а е ориентиран основно към независими изпълнители, които не се излъчват масово в телевизионния ефир. Сред тях са утвърдени имена и пълни дебютанти.

Над 100 специални гости са интервюирани досега, а излъчените клипове са стотици.

ARTarea е на улица "Г. С. Раковски" 112.

Събитието във Фейсбук:

https://www.facebook.com/events/964969616982858

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички