Орлин Горанов рути италианки с пушена сьомга


Орлин Горанов рути италианки с пушена сьомга

4497

Орлин Горанов ще приготви пред очите на фенове истински кулинарен шедьовър за 4-те популярни италианки – оперните диви от квартет Incanto.

Това ще се случи пред очите на присъстващите в столичното заведение Corso (срещу Руската църква), тази сряда, 9 ноември.

Малко преди съвместния им концерт, чаровният певец, който хамелеонски се превъплъщава успешно и в оперен изпълнител, реши да приготви специална изненада за гостенките от Италия. А с какво най-много да впечатли един мъж жена – с готвене в нейна чест и с приготвяне на нещо атрактивно и полезно за линията. Именно заради това изпълнителят реши да заформи специално рибно ястие пред очите на посетителите. Привечер фенове и красавиците от Incanto ще видят с очите си как той приготвя пушена сьомга с крем от цвекло. Така нашият изпълнител със сигурност ще разтопи окончателно сърцата на дамите, които, идвайки от Италия, 100% са ценителки на кулинарните шедьоври.

Съвместният концерт на Incanto и Орлин Горанов е в Музикалния театър в столицата на 14 ноември.

Incanto е квартет, съставен оперните певици Росела Руини, Лаура Челлети, Франческа Романа и Клаудия Котичелли, които предлагат богат репертоар от вечни мелодии от италианската оперна и филмова класика и поп музика в елегантен и модерен стил.

Четирите започват да пеят заедно в края на 2010. Участвали са в  концерти в някои от най-красивите сцени по целия свят като Гърция (Атина, Salle de Megaron), Прага (Сметана Hall), Белград (Сава Център Hall), имат концерти в Белгия, Холандия, Дания, Люксембург, Германия и Русия.

Заедно с  Андреа Бочели концертират във Великобритания и Ирландия (Лондон, Манчестър, Бирмингам, Ливърпул, Белфаст и Дъблин), Палма де Майорка (Ono стадион), Лаятико на Театро дел Silenzo, Армения (Ереван), Бразилия (Сао Пауло - Jocckey Club Arena), Букурещ, Дубай и Абу Даби между 2010 до 2013.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички