Иван Шопов като One Man Party за четвърти път


Иван Шопов като One Man Party за четвърти път

5672

Зимното издание на 7-часовия музикален маратон на живо One Man Party ще се състои в столичния клуб Mixtape 5 на 16 декември.

Събитието, което се превърна се в емблема на алтернативното музикално преживяване, събира предпразнично меломаните, а главният герой - мултиталантливият артист Иван Шопов, ще представи четири от своите превъплъщения - Ivan Shopov | Cooh | Balkansky | Drum Kid. На сцената с него ще се качат талантливи артисти както от родната така и - за първи път в този формат, от световната сцена, с които Иван е работил през годините - Mytrip, Climaxim/Limewax, Kliment и вокална група Авигея (Avigeya).

Настройвайте се за пътешествие във всичките аспекти на Иван Шопов - своеобразно съпреживяване на творческата амбиция на талантливия музикант и неговия различен поглед към света, приканиха организаторите от EventEase. Специално светлинно шоу ще подпомогне внушението за разказ със завършен сюжет и градация.

Израсналият в Троян диджей и продуцент черпи вдъхновението си от природата и именно тя се превръща в мотор на неговото творчество. Освен всичките си впечатляващи музикални образи, Иван Шопов е и художник, завършил е Художествената академия в София. Той е и автор на визията на четвъртото издание на поредицата One Man Party. Накратко, Иван и неговата One Man - армия от артисти обещават да потопят публиката в истински различно изживяване, пълно с изненади.

Билети онлайн - http://ticketportal.bg/podujatie_search.asp?id=44029  17 лв. - стандартни и онлайн в мрежата на Ticketportal, бензиностанции OMW, книжарници Booktrading, магазин "На тъмно" и НДК; 15 лв.- само в магазин "Яко" на улица "Граф Игнатиев" №43 (в безистена до Subway).

Видео от първото издание на One Man Party:

https://www.youtube.com/watch?v=upeJkHQqqhI

Събитието във Фейсбук:

https://www.facebook.com/events/551847221693103

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички