Горещо: Нов сингъл от Mind Trips


Горещо: Нов сингъл от Mind Trips

5306

Първото издание на родната чил аут формация Mind Trips за тази година се нарича "Never Give Up".

Премиерата на сингъла е на 17 април в каталога на италианския лейбъл Aenaria Music, който издаде и предишното парче на бандата - "My"."Never Give Up" е първият вокален трак от новата продукция на групата. Музикантите подновиха творческия си процес в началото на 2016 след 7-годишно затишие, инспирирани от присъединяването на Александра Раева (вокали).

"През 2016 поканихме Александра да поеме вокалите в Mind Trips и за наша радост тя откликна положително и с позитивно настроение. Присъединяването ѝ към групата и положителната ѝ енергия ни вдъхнови отново да излеем чувствата си в музика. Новите ни композиции имат нюанса на характерното за нас звучене, но с много повече енергия", споделя Александър (китара) за работата по новия материал.

Проектът, ексклузивно продуциран от Luca Ricci, включва оригинала и радиоварианта на трака, както и по два ремикса на Иво Гравес и Вагабонд.

Иво Гравес е диджей, известен на феновете на електронната музика още от края на деветдесетте години. Неговите стилни хаус и техно сетове са добре познати и на публиката в Париж, където той се изявява дълги години, преди завръщането си в България.

Александър "Вагабонд" Андонов е диджей, който гостува със сетове не само в родните заведения, но и в клубовете из цяла Европа. В края на 90-те, повлиян от срещите си с Howie B, Goldie и The Prodigy, той започва кариерата зад пулта с винили. Пускал е редом с The Freestylers, Layo & Bushwacka, Deekline, Fun Lovin' Criminals, Propellerheads и De-Phazz, които повлияват на стила му.

Тийзър на "Never Give Up" - в официалната Фейсбук страница на Mind Trips:

www.facebook.com/MindTripsMusic

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички