Пловдив приветства Дръм и Джаз за първи път


Пловдив приветства Дръм и Джаз за първи път

5098

Drum Аnd Jazz е първото по рода си събитие на родна земя, което се превърна в нарицателно за един нов тип забавление, представящо с вкус съчетания от стилове като дръм-ен-бейс, български фолклор, джаз фюжън, рок, експериментален и IDM звук.
Новината тази година е, че събитието се мести в самия център на Пловдив - в обновения клуб Void, оповестиха от екипа на електронната организация H.M.S.U., която традиционно организира фиестата. Датата е 16 септември, а началният час - 22.00. Билетите вече са в продажба, а програмата е подобаваща за премиера. С нетърпение се очаква участието на един от доайените на леката дръм и басс музика Big Bud, който е любимец на родната публика. За управлявания от него лейбъл Soundtrax са издавали артисти като Future Prophecies, Spectrasoul, Noisia & Pacific и други.
Още едни специални гости за джазовата вечер са Теодосий Спасов и музикантите от неговия проект Theodosii Spassov Jazz Quartet - Теодосий Спасов (кавал), Мирослав Турийски (пиано), Александър Леков (бас) и Начо Господинов (барабани).
В програмата предстои още премиерата на проекта MyStory Оf Folklore, в който участват Мария Александрова (вокал) и Христина Белева (гъдулка, вокал), Ангел Димитров (тамбура), Петър Йорданов - Бъни (перкусии и барабани) и Nevahrest (продуцент и диджей). С диджейски сетове ще участват и артистите на H.M.S.U. - High Roll с типичния си танцувален микс, EXo с подобаваща за събитието авангардна селекция и едно от най-новите лица в организацията - Faith.
Пространството на клуба позволява резервации на сепарета и седящи места. Броят им обаче е ограничен.
Ценови категории:
-> стандартни: 15 лв. (до 15 септември)-> на място / в деня на събитието: 20 лв.-> седящи: 25 лева (1 билет + седящо място)-> седящи: 150 лева (6 билета + сепаре за 6 души)
Пропуски могат да бъдат закупени от Eventim и избрани магазини (виж http://fb.me/hmsu.org за детайли), както и на място в клуба.
По покана на H.M.S.U в рамките на проекта гостуваха артисти от световна величина като Wilkinson, Amon Tobin, LTJ Bukem, Теодосий Спасов, Влатко Стефановски, Стоян Янкулов, Netsky, Deadbeat, Future Prophecies, DJ Fabio, Dub FX, Blu Mar Ten, Calibre, Utah Jazz, Icicle Live, Balkansky Live - това е само част от магическаjd комбинация с повече от 10 издания в своята история. Повече информация за събитието: https://www.facebook.com/events/301493196984122

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички