ТИТАнично начало!


ТИТАнично начало!

5246

"Предпочитам до себе си да имам хора, които ми посочват грешките, а не такива, които от страх да не те обидят, премълчават важните неща", сподели с екипа на OK! певицата Тита, корица на октомврийския брой на списанието.

От него става ясно кой е измислил творческия ѝ псевдоним, каква е била като дете, защо се вдъхновява от Лили Иванова, какви са скритите послания в текста на хита "Късай" и как ще се развие историята около нейната героиня в новия сезон на уебсериала "Следвай ме".

През октомври страниците на OK! пренасят в Париж за среща с най-красивите мъже на Франция, няколко близки до модата чужденки, превърнали го в отправна точка на мечтите си, с бившия главен редактор на Vogue ParisДжоан Бък, с новия – интериорен - проект на сестрата на Никола Саркози Каролин, с магията на приготвянето на хляба, изцяло по френски маниер...

Още в броя: постижима ли е красотата на французойките и кои са бюти съветите, които бихме могли да почерпим от тях.

Културната секция на списанието отдава почит на две  вечни класики – радио FM+, което празнува 25-годишен юбилей, и премиерния мюзикъл "Оркестър без име", който ще възроди на голяма сцена култовия за поколения българи филм.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички