Sevi ще ударят на Graham Harding Stage в афиша на британския фест Planet Rockstock
Нилза Коста за първи път в България. Афро-бразилската певица ще изнесе концерти в София, Пловдив и Велико Търново
Hauser (2 Cellos) с актуален албум на двата си концерта в Пловдив
Eufobia и Zima преди финландците Wolfheart на първия им самостоятелен концерт у нас
Джаз концерт по Мусоргски
От Хендел до Владигеров - джаз в класиката в Първо студио на БНР
Българското дуо Woomb открива концерта на португалската певица Maro със специален акустичен сет
P.I.F. с концерт-промоция "Приказката продължава"
Жените в ритъма на Балканите в Първо студио на БНР
Ветераните Past Redemption на нов дет/грайнд/ глас. Представят "Final Redemption" в столичния клуб "При Черепите"
Ясни всички групи за голямата сцена на Midalidare Rock In The Wine Valley 2024. Специален екран за финала на Европейското по футбол
hug or handshake пуснаха най-новия си сингъл "Waiting Till September", предстои премиерата му пред публика

Официално: Роджър Уотърс с концерт в София!


Официално: Роджър Уотърс с концерт в София!

4666

Роджър Уотърс (Roger Waters) се завръща в Европа през 2018 година с новото си забележително турне "Us + Them", в което ще представи както най-великите хитове на Пинк Флойд (Pink Floyd), така и нови песни.

Обиколката ще мине и през София. Титанът пристига по покана на "София Мюзик Ентърпрайсис" за грандиозно шоу в зала "Арена Армеец" от 20.00 ч. на 4 май (петък) 2018. Както MySound.bg вече писа, легендарният музикант представя на турнето актуалния си албум "Is This The Life We Really Want?", който беше посрещнат изключително позитивно от критиците. Той е първата студийна творба в дискографията му след "Amused To Death"(1992).

Освен това Роджър Уотърс обещава най-доброто от първокласното си творчество с хитове, включени в най-великите тави на Пинк Флойд ("Wish You Were Here", "The Wall", "Animals", "The Dark Side Оf Тhe Moon"). Наименованието на турнето произлиза от песента "Us And Them", която е част от издадения през 1974-та година и продаден в мултимилионен тираж албум на Пинк Флойд "The Dark Side Оf Тhe Moon".

"Тръгваме на път с ново шоу - казва музикантът - То е комбинация от творби от дългогодишната ми кариера, от годините с Пинк Флойд и някои нови песни. Вероятно 80% от песните ще са стари и 20% ще бъдат нови, но всички са обединени под обща тема. Шоуто ще бъде неповторимо, обещавам ви. Ще бъде грандиозно и спиращо дъха, както всички до сега".

Легендарните изпълнения на Уотърс впечатляват със сетивни преживявания, включващи най-съвременните аудиовизуална ефекти, и разтърсващ, кристален звук. Новото турне, след месеци подготовка, ще покори феновете с внушителното си представяне и ще ги отведе на едно незабравимо, музикално пътешествие.

"Us + Them" е първата европейска обиколка на музиканта след "The Wall Live" (2010-2013) - напълно разпродаденото му световно турне, видяно от над 4 милиона фенове на 219 концерта, което остава най-касовото турне на солов изпълнител в историята. Българските меломани също имаха удоволствието да се насладят на творческия гений и сценична магия на знаменития британец, съпреживявайки спектакъла на стадион "Васил Левски" отново благодарение на "София Мюзик Ентърпрайсис". Обиколката ще започне през пролетта на 2018-а с пет шоута в Германия и едно в Австрия. След това предстоят изяви в Белгия, България, Хърватия, Чехия, Дания, Финландия, Франция, Холандия, Унгария, Ирландия, Италия, Латвия, Литва, Норвегия, Полша, Португалия, Русия, Испания, Швеция, Швейцария и Великобритания

Билетите за концерта в "Арена Армеец" на цени от 70 лева до 180 лева могат да бъдат закупени в мрежите на "Тикетпро" и "Ивентим", както и онлайн на www.ticketpro.bg и www.eventim.bg.

Пропуските влизат в продажба от 11.00 ч. този четвъртък, 28 септември.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички