HMSU се завръща мощно в София


HMSU се завръща мощно в София

5161

Сезонът на партитата е вече в разгара си и октомври предлага на столичани и гости на града страхотно разнообразие от възможности за забавления.

След музикална екскурзия по планини, морета и антични градове, родната организация HMSU се завръща в София. Тази есен двигателите на дръм-ен-бейс сцената са решили да открият подобаващо за своя ранг сезона с ексклузивно дръм и басс събитие, като това е само началото, защото ноември и декември обещават да бъдат още по-интересни.

Четири гости от така популярния лейбъл на Andy C - Ram Records, ще застанат зад пулта в столичната зала ДНК - част от Националния дворец на културата, тази събота, 7 октомври. Събитието е част от турнето по случай 25 години от създаването на компанията, а селекцията ще бъде повече от култова, увериха организаторите. За първи път у нас ще дойдат един от създателите на Ram Records - Shimon (UK), както и един от най-прогресивно развиващите се артисти на лейбъла - Stealth (UK). Черешката на тортата ще бъде любимецът на българската публика и един от най-харесваните артисти изобщо на световната електронна сцена - Audio (UK). Освен тях ще можем да се насладим и на рими от MC 2SHY (UK), добре познат у нас с участията си на Spirit Of Burgas и Therapy Sessions.

От българска страна участие ще вземат резидентите на HMSU - High Roll, Ogonek, EXo, Targy и Faith. Солидното количество осветление и качествен бас са гарантирани от най-добрите системи, предлагани у нас, а специалният 3D мапинг от екипа на Elektrick.me ще допринесе за невероятното преживяване на публиката.

Събитието (18+) е с начален час 22.00. Промо билетите се разпродадоха отдавна. В момента пропуски могат да бъдат закупени от мрежата на www.Eventim.bg на цена от 25 лева, a в деня и на място ще струват 30 лева.

Повече информация - на https://tr.im/RAM-HMSU-16

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички