Jeremy? на десант в Европа


Jeremy? на десант в Европа

4908

Актуалната родна формация Jeremy? се отправя на концертно турне извън България, което ще обхване четири държави до края на ноември.

Музикантите ще посетят 11 града в Германия, Англия, Ирландия и Шотландия. По хронологичен ред - Кьолн, Берлин, Хамбург, Франкфурт, Мюнхен, Дъблин, Ливърпул, Уъркингтън, Глазгоу, Брайтън и Лондон. Почти във всеки един от клубовете българската група ще бъде подкрепена от местни банди - като вече са ясни немските Foxy Mood, Soledown, Casual Fridays, Zebrathought, шотландската St. Providence, британските Leontas, Savannah, Atlas Wynd и американската изпълнителка Sonia Leigh. А в Берлин и Хамбург - тези петък и събота (3 и 4 ноември), нашите момчета ще делят една сцена с американците Battleme, известни с участието си в саундтрака на популярния сериал Sons Of Anarchy.

По време на обиколката, която през декември ще продължи и в България и е част от серия от около 30 концерта от октомври насам, Jeremy? ще представят на живо част от предстоящия си албум. Той се очаква да бъде издаден в началото на следващия месец, а към момента текат завършителни процеси по продукцията. В разгара на турнето ще излезе и първият нов сингъл, чийто видеоклип е вече заснет.

Билети за концертите в различните държави могат да бъдат открити на предварителна продажба онлайн в платформите www.reservix.de (за Кьолн, Берлин, Хамбург, Франкфурт и Мюнхен), www.wegottickets.com (за Лондон, Брайтън и Глазгоу) и www.wavtickets.ie (за Дъблин).

Датите:

2 November, Thursday - Jeremy? - Jungle Club, Cologne
3 November, Friday - Jeremy? - Musik & Frieden (Black Room), Berlin
4 November, Saturday - Jeremy? - Fundbureau, Hamburg
9 November, Thursday - Jeremy? - Elfer Music Club, Frankfurt
10 November, Friday - Jeremy? - Garage Deluxe, Munich
15 November, Wednesday - Jeremy? - Whelan's, Dublin
16 November, Thursday - Jeremy? - The Magnet, Liverpool
17 November, Friday - Jeremy? - Lounge 41, Workington
22 November, Wednesday - Jeremy? - Ivory Blacks, Glasgow
23 November, Thursday - Jeremy? - Sticky Mike's Frogbar, Brighton
24 November, Friday - Jeremy? - The 100 Club, London

Jeremy? променят статуквото на българската алтернативна сцена от 2013 г. насам. Инди рок бандата налага своя имидж прогресивно сред българската и чуждестранната публика. В началото на 2015 г. групата издава своя първи сингъл "Fake Fruits" с уникален клип към него. Следват още две качествени видеа към парчетата "Hope" и "Two Weeks To The Great Escape". Формацията бързо става известна с професионалните си изпълнения на живо и участва в редица фестивали, сред които Exit и The Great Escape. През 2016 бандата издава дебютния си албум с 10 песни, записани и смесени в България и Ирландия.

Актуалният състав на групата е: Ерсин Мустафов (вокали, бас), Ташо Колев (китара), Росен Ватев (барабани), Краси Тодоров (клавишни) и Емо Бонев (вокали, бас). Всички те са от Каварна, където ги събира общата им музикална кауза. Малко след като излизат от рамките на малкия град, те се утвърждават като една от най-популярните и обичани инди рок групи у нас.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички