Много музика в празничния ефир на bTV за Коледа и Нова година


Много музика в празничния ефир на bTV за Коледа и Нова година

4894

Празничната новогодишна програма на bTV започва на 31 декември в 20.00 ч. с "Битката на годината".

Водещите Иван и Андрей изправят един срещу друг 10 от лицата на медията, които влизат в зрелищно съревнование за бързина, ловкост и сръчност. Кой е по-добър сред най-добрите? Лицата на сутрешните предавания или тези от вечерните новини… Двата отбора са разделени условно на Първа смяна (ранобудните предавания с капитан Антон Хекимян) и Втора смяна (следобедните и вечерни предавания с капитан Светослав Иванов). В "играта на лицата" един срещу друг излизат Петя Дикова и Божана от MasterChef, Диана Любенова и Емо Чолаков, Биляна Гавазова и Натали Трифонова, Денислав Борисов и Петър Бакърджиев, Светослав Иванов и Антон Хекимян. "Битката на годината" ще бъде окуражена от Виво Монтана, победители в "България търси талант".

Доброто настроение в неделя вечер ще прелее и в "Новогодишното шоу на Слави" с начален час 22.00 ч. В това специално празнично предаване с водещ Слави Трифонов зрителите ще видят любими комедийни образи, претворени от актьорите Краси Радков, Мариан Бачев, Тодор Башиянов и Иво Сиромахов. В музикалната част ще вземат участие и любими български изпълнители, сред които Миро, Веселин Маринов, Галена и Фики Стораро, които, освен че ще изпеят някои от най-обичаните си песни, ще отправят и новогодишни пожелания към зрителите. Предстоят и ексклузивни изпълнения на балет Магаданс и, разбира се, изяви на Ку-ку бенд.

На 25 декември от 12.30 ч. е концертът "Представи си" на Веселин Маринов, състоял се тази есен в зала 1 на НДК, а в първите часове на 2018 - шоуто на телевизия "Планета" от Пловдив.

"Синатра: Вегас" започва на 1 януари в 12.30 ч. Спектакълът, минал преди броени дни в зала 1 на НДК, представя най-хитовите песни от репертоара на Франк Синатра чрез бляскав спектакъл  в стила на Лас Вегас. Проектът смесва суинг, джаз и боса нова, балет, модерното звучене на вечните стандарти и интерпретацията на Васил Петров като Синатра (на снимката). В програмата участват още биг бендът на Българското национално радио с диригент Антони Дончев и гост солистите Весела Бонева и американецът Брус Джонсон. В 23.30 ч. започва "Вечните рок песни на България" с участието на 22-ма изпълнители от три различни жанра. Музиката е със симфоничен съпровод под палката на маестро Левон Манукян. Сред солистите са Данчо Караджов и Сигнал, Милена Славова, Дичо, Валди Тотев (Щурците) и Стенли (Тангра). Всички те се обединяват, за да съхранят и предадат на новите поколения българските евъргрийни от жанра на рока. Ще звучат емблематични песни като "Да те жадувам", "Може би", "Обсебен", "Пътят към храма", "Две следи", "Среща", "Не'ам нерви" и много други.

В "Преди обед" настроението остава свежо и празнично от първата до последната минута. На 25 декември Калин Сърменов за най-незабравимата Коледа със съпругата му Боряна, а водещата на "Чети етикета" Биляна Гавазова и съпругът ѝ ще готвят с любов пуешки бутчета с розмарин. Звездният гастрол е на Васил Найденов – телефонна ли е първата му любов, как и кога е подпалил бившия Партиен дом и защо липсата на почтеност днес го влудява. Младият поп певец Ангел Ковачев ще изпълни емблематична песен "Last Christmas" на Джордж Майкъл.

В деня на бащата, 26 декември, актьорът и музикант Владимир Михайлов и неговите три "произведения на изкуството" – Мая, Велизар и Живко, за лудориите и моментите заедно.  Изненада от победителя в "Гласът на България" 4 Радко Петков и Симона Загорова с песента, която завинаги свърза Коледа с Марая Кери.

На Стефановден музикалният поздрав е от Михаела Филева.

В коледното издание на "Тази събота и неделя" преки включвания от различни кътчета на България, Германия и САЩ показват как празнуват българите по цял свят. Йорданка Христова разказва за своята Коледа, а победителите от "България търси талант" – Виво Монтана, ще свирят на живо в неделното студио.

В последния уикенд на 2017 Богдана Карадочева, Васил Найденов и Стефан Димитров говорят с Диана Любенова за изминалата година и очакванията им от предстоящата. Винсан Винел, българската следа в "Гласът на Франция", ще видим в ексклузивно интервю пред Десислава Минчева.

В празничното издание на "120 минути" на 24 декември само зрителите на bTV надникват зад кулисите на "Сватбите" – спектакъла на Камен Донев.

Емблематичните лица на bTV Гена Трайкова и Венелин Петков ще водят "Новините на годината". Специалното издание представя обзор на най-важното от годината с начален час 18.00 ч.

Централните емисии на bTV Новините са гледани от средно почти 1 милион зрители всеки ден, което по данните на ГАРБ е увеличение с близо 12% от същия период през 2016.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички