Премиерата на мюзикъла Евита у нас се пренасрочва


Премиерата на мюзикъла Евита у нас се пренасрочва

4748

Отлага се първото представяне на бродуейския мюзикъл "Евита" в България.  Продукцията на сър Андрю Лойд Уебър, чиято премиера на родна сцена бе обявена в зала 1 на НДК на 21 февруари, се налага да бъде променена. Причината е логистична: удължен период на световното турне на мюзикъла в Близкия Изток през февруари поставя под въпрос навременното транспортиране на камионите с мащабния реквизит до страната ни и съответно, изграждането на сценография и декори, готови да посрещнат публиката на 21 февруари.

В момента се договарят нови дати за 2019-та, които ще бъдат оповестени веднага щом бъдат фиксирани. Оганизаторите от продуцентска компания АРТ БГ поднасят своите извинения за причиненото неудобство на почитателите на спектакъла и най-вече на феновете, вече сдобили се с билети. Всички те могат да върнат своите прапуски да получат обратно парите си на касите от мрежата на Eventim, от които са ги закупили.

Повече информация може да бъде получена от Eventim - в централния офис на билетната компания и нейните телефони. Спектакълът "Евита" се играе над 40 години на Уест Енд, Лондон, и Бродуей, САЩ, и е преведен на над 14 езика. С това творбата се нарежда сред най-играните и най-обичаните мюзикъли на Андрю Лойд Уебър в световен мащаб, заедно с "Исус Христос Суперзвезда", "Фантомът на операта" и  "Котки".  Както MySound.bg вече писа, именно прословутата сага за котките от задния двор бе посрещната с фантастичен интерес при първото си представяне в България.  Над 22 000 души се докоснаха до класическия шедьовър, жадни за стойностни предложения в областта на изпълнителските изкуства.    

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички