Лара Фабиан се завръща с нов албум за концерт у нас


Лара Фабиан се завръща с нов албум за концерт у нас

4298

Световноизвестната певица Лара Фабиан се завръща у нас за концерт в зала 1 на НДК от 20.00  ч. на 27 март.  47-годишната канадка, родена в Белгия, ще представи своя нов студиен албум "Camoflauge", чиято премиера се състоя миналата есен. Именно в негова подкрепа е и световното турне на певицата, което ще мине и през София.
Освен песните от своя нов диск обаче, Лара ще представи пред българска публика и своите най-големи хитове, сред които "Je T’aime", "Je suis Malade", "Adagio" и много други.  Билети - ТУК. Всеки, закупил билет, ще получи албума "Camouflage" малко преди концерта лично от екипа на Лара Фабиан.
Това е първият неин диск от десетилетие,  изпълнен на английски. Той е създаден по текстове и композиции на самата Лара Фабиан в сътрудничество с Moh Denebi и Sharon Vaughn. Турнето представя грандиозна продукция и много визуални елементи, сетлистът включва нова музика, но и най-доброто от останалите албуми на певицата.
"Camouflage" е нейният 13-и студиен проект. Родена в Белгия с баща белгиец и майка италианка, през 1996 година тя взима канадско гражданство, вече започнала да търси успехи извън границата на Европа. През 1991 година издава своя дебютен албум, носещ собственото ѝ име. Той е изцяло на френски език и се продава в повече от 100 000 копия. През 1993 година дискът се сдобива със златен статут, а година по-късно – и с платинен.
Истинския си пробив Лара постига със своя втори албум – "Carpe diem", който става тройноплатинен и носи на талантливата певица огромен комерсиален успех.
През 2014 година Лара Фабиан гостува за първи път в България и остави отлични впечатления у родната публика в зала 1 на НДК.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички