Stoned Jesus за пръв път в София


Stoned Jesus за пръв път в София

4766

През май миналата година наблюдавахме прецедент в ъндърграунд рок сцената у нас.  Украинското стоунър рок трио Stoned Jesus свири в Пловдив при толкова голям интерес, че се наложи концертът да се премести в много по-голяма зала. Логично, макар и година по-късно, групата ще гостува за пръв път в София по покана на Rawk' N Roll с концерт в клуб Mixtape 5 на 13 май.

Stoned Jesus се превърна в сензация още с второто си издание "Seven Thunders Roar". Съставът  закова солидно име в ъндърграунд рок средите и излезе на някои от най-важните концептуални стоунър и дуум фестивали в Европа. В момента момчетата работят по нов материал и, да, обещават, че на концертите им ще чуем и нови парчета.
Събитието ще е още по-интересно, тъй като Stoned Jesus водят на турнето и техните сънародници и приятели от Somali Yacht Club. Триото свири сайкъделик стоунър рок, съчетан с шугейз и отнасящи инструментални пасажи. Вдъхновяват се от банди като Colour Haze, Black Sabbath и Queens Оf Тhe Stone Age, като умело вплитат влиянията си в еклектична авторска музика. Третият диск на Somali Yacht Club "The Sea" излезе в началото на годината. От българска страна се включват момчетата The Flying Detachment. Бандата вече приключва работата по първия си албум, като ще изнесе няколко ексклузивни концерта преди това. Два от тях са именно със Stoned Jesus - в Румъния на 11 май и на 13 май в София.
Билети за концерта се продават в мрежата на Ticketlogic.bg и Bilet.bg по 20 лева, в деня и на входа цената им ще бъде 25 лева. Линк към събитието: https://www.facebook.com/events/331802870634148/

Още от Рок


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички