Jeremy? представят втория си албум с голям концерт


Jeremy? представят втория си албум с голям концерт

4623

Jeremy? щe представят своя втори албум с голям концерт във Военния клуб в София от 19.00 ч. на 13 април. Новата продукция съдържа шест парчета. Първият сингъл - "You're The Voice", излезе в средата на декември. Парчето, което е римейк на едноименния световноизвестен хит на John Farnham, се радва на радушен прием от страна на публиката. Останалите пет песни са напълно нови авторски и ще бъдат официално представени по време на лайва.
Както MySound.bg вече писа, края на 2017-а година актуалната рок банда отбеляза с мащабно турне в Англия, Германия, Ирландия и Шотландия. В момента музикантите са в процес на завършване на записите, както и на художественото оформление на албума, което концептуално продължава темата от пробивния дебют.   "Феновете отдавна питат за новите парчета. Наистина е трудно да изберем продължението след успеха на дебютния албум. Имаме доста посоки и идеи, но най-много искахме да постигнем това цялостно, хомогенно шоу на живо, за което мислим от 2014 г. още. Този концерт във Военния клуб ще бъде първият, на който всички ще чуят и видят 100% Jeremy? В това отношение сме безкомпромисни - всяка една нова песен има самостоятелна тежест, но е и много конкретно поставена до другите. Допълва палитрата от емоции. Винаги и сега за нас най-важен е смисълът, цялостната идея и максимално позитивно изживяване за всички хора във всяка минута, когато Jeremy? са на сцената", споделят от групата.

Събитието се осъществява със съдействието на "Строежа" и подкрепата на Jameson и Tuborg.  Билети - в мрежата на Eventim.bg на цена от 15 лв. Броят им е ограничен, поради което организаторите препоръчват възможно най-ранното закупуване! Каси: офис на Eventim на ул. "6-ти септември", Office 1 Superstore, OMV, Orange Center, Orange.bg, Usit Colours, Билетен център НДК, "Строежа", Български пощи, Вастелс България, каса "Арена Армеец", "Технополис", Duende Travel София, книжарниците "Бард" и "На спирката", както и онлайн през сайта на компанията. Събитието във Фейсбук:

https://www.facebook.com/events/155894315072739

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички