Михаела Филева отваря Нова страница


Михаела Филева отваря Нова страница

5195

Михаела Филева ще представи своя втори самостоятелен албум "Нова страница" с концерт в Sofia Live Club от 19.00 ч. на 29 май, вторник.

Заедно с певицата на сцената ще бъдат музикантите от нейния лайв бенд – Васил Крумов, Краси Тодоров и Васил Вутев, които ще изсвирят премиерно новите парчета от албума, както и най-големите хитове на Филева. Тя ще отвори една красива "Нова страница" в своята музикална кариера с най-добрите песни от изминалата 2017 година, сред които няколко колаборации с хип-хоп дуото Pavell & Venci Venc’и Martz, плюс 6 чисто нови и неиздавани парчета. Две от тях са с участието на Искрата и рапъра Exc. В диска на поп изпълнителката е отделено специално място за акустичната бонус част, която ще подари на слушателите много лично и душевно преживяване, уверяват издателите на проекта "Монте Мюзик".
 
Албумът бележи и нова страница за мобилната фотография. За първи път обложката и всички останали визии от CD-то са заснети изцяло с мобилен телефон – новия флагман Huawei P20 Pro, с неговата тройна Leica камера във вещите ръце на фотографа Вера ГоцеваLomovera. В книжката на диска феновете ще открият и красив плакат на Михаела Филева, също заснет с него, както и всички текстове на песните.

Ексклузивна предпродажба на "Нова страница" с личен автограф от Михаела Филева - чрез онлайн магазина на www.montemusic.net. На 29 май присъстващите в Sofia Live Club ще могат да вземат албума на преференциална цена с отстъпка.  

Билети за концерта - в мрежата на Eventim на цена от 10 лв. в предварителна продажба и 15 лв. в деня.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички