Спечели Концерт на Графа в Арена Армеец на CD/DVD


Спечели Концерт на Графа в Арена Армеец на CD/DVD

4208

Както обещахме, любимата ви рубрика "Спечели с MySound.bg" продължава.

Предложението и този път е от нашите приятели "Монте Мюзик", в чийто каталог се появи "Концерт на Графа в Арена Армеец".

Двама от вас получават уникалната възможност да спечелят луксозната премиум колекция, включваща 2 броя DVD, които представят целия концерт, както и филма "Зад кулисите". Включен е също и аудио CD с изпълненията на част от песните от мегашоуто, плюс книжка със снимки от него, като звукът във всички издания e 5.1 съраунд. Имената на късметлиите ще бъдат изтеглени на принципа на томболата сред всички, дали правилен и навременен отговор на въпроса:

С кого Графа изпълни големия си хит "Давам всичко за теб" на концерта в "Арена Армеец" на 6 април 2017?

Пишете на: ivokitsov@yahoo.com

Subject: Za igrata/Grafa

Очакваме до 18.00 часа на 7 юни, четвъртък.

Оставете и GSM номер за обратна връзка.

Всеки има право да участва само по веднъж.

Правилния отговор, както винаги, може да откриете в MySound.bg!

Успех на всички!*

Четиринадесет хиляди екзалтирани фенове пяха в синхрон с Графа в "Арена Армеец" по време на най-мащабната българска музикална продукция за 2017. Емоционален, вълнуващ и изпълнен с приятни изненади, спектакълът събра на една сцена някои от най-обичаните гласове и музиканти на България. Белослава, Поли Генова, Орлин Павлов, Любо Киров, Мария Илиева, Михаела Филева, Прея и ВенЗи участваха във впечатляващото аудио-визуално шоу. Събитието, режисирано от Наско Генов, беше документирано със специализирания софтуерен шедьовър за 360-градусово заснемане на концерти - CUE PILOT, оперирано лично от неговия създател Jesper Hvenegaard, който се присъедини към техническия екип на продукцията. 

Владимир Ампов - Графа , който традиционно е сред номинациите на БГ радио, и екипът му са подготвили запомнящо се шоу в пловдивския античeн театър на 31 май. Музикантите, с които изпълнителят споделя сцената, са Борислав Бояджиев, Краси Тодоров, Мирослав Иванов, Венци Трифонов, Александър Обретенов, Васил Крумов и LaTiDa. Тази изява   открива националното турне на артиста, което ще премине през Бургас (Летен театър, 4 юни), Варна (Летен театър, 5 юни) и ще завърши с два концерта в зала 1 на НДК в София (27 и 28 ноември).

*Предоставената лична информация е защитена и ще бъде използвана само за нужната идентификация на спечелилите, без да бъде предоставяна на трети лица, като ще се съхранява при необходимите условия за конфиденциалност.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички